Actualitate

Florin Călinescu il ataca din nou pe Liviu Dragnea, i-a găsit job. Iata ce îi propune liderului PSD!

Florin Călinescu il ataca din nou pe Liviu Dragnea, i-a găsit job. Iata ce îi propune liderului PSD!Florin Calinescu il critica dur pe seful PSD, Liviu Dragnea, a lasat un mesaj pe contul sau de Facebook, in care ia activitatea in Guvernului Romaniei, si problema lui de sanatate a lui Liviu Dragnea fiind din existenta lui Viorica Dancila, relateaza www.fanatik.ro.

De această dată, juratul de la ”Românii au talent” a susținut că i-a găsit job lui Dragnea.

„Miercuri, 3 aprilie, o delegație TVR condusă de Doina Gradea, PDG al SRTv, Smaranda Vornicu-Shalit, directorul Festivalului şi Otilia Iancu, manager de proiect, au avut o primă întâlnire cu George Scripcaru, primarul municipiului Braşov, pentru detalii privind organizarea evenimentului”, anunță TVR.

Drept urmare, Călinescu a venit cu o propunere care pune capăt căutărilor, arătându-le oamenilor că ”cel ales” este chiar sub nasul lor. „Tvr caută regizor care să meșterească ediția din acest an a Cerbului de Aur.

Ideea e ca spectatorul să fie ”orientat spre viitor”.

Livulică, e clar că jobul e pentru tine. E

și o căruță de bani la mijloc”, a scris Florin Călinescu pe contul său de socializare.

Data precedentă când a amintit de premierul României a fost chiar la ”Românii au talent”, emisiune în cadrul căreia este jurat.

Actorul a precizat, după numărul unui concurent, că: „S-a răsturnat tabla meseriilor, mai bine gunoier la Londra decat prim ministru”.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *