Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Actualitate

Fostă consilieră a lui Dăncilă și Ponta, surprinsă când vindea petarde la tarabă

Fostă consilieră a lui Dăncilă și Ponta, surprinsă când vindea petarde la tarabăDana Rozalia Varga, fost consilier de stat în Guvernul Dăncilă şi Guvernul Ponta, a fost surprinsă în timp ce vindea petarde și artificii.

Contactată de CanCan, Varga a susținut că, de sărbători, și-a ajutat fiul să vândă articole pirotehnice.

„Da, fiul meu comercializa petarde. În perioada sărbătorilor, fiul meu a avut un punct de lucru unde a comercializat, legal, articole pirotehnice. Eu doar am trecut pe acolo. Nu-i o faptă rușinoasă să îți ajuți fiul. Cu siguranță cei din Partida Romilor din Cluj au făcut fotografia. Ei se ocupă de așa ceva. E un conflict mai vechi”, a susținut fostul consilier.

În trecut, Dana Varga s-a remarcat în spațiul public cu o postare pe Facebook, în care îl compara pe Klaus Iohannis cu Adolf Hitler. Ea și-a șters ulterior mesajul. Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” a reacționat atunci, dezaprobând „gestul unei persoane publice cu funcție de demnitar, care încearcă în scop politicianist să acrediteze asemănări între președintele Iohannis și dictatorul nazist”.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *