Actualitate

Fostul soț al Oanei Cuzino s-a împușcat în CAP. Motivul gestului extrem. Toată lumea a rămas în stare de ȘOC

Fostul soț al acesteia s-a împușcat în cap
Prezentatoarea de la „Ce se întâmplă, doctore?” a trecut printr-o dramă destul de dureroasă când, acum câțiva ani, fostul ei soț a decis să-și încheie socotelile cu viața, la numai 39 de ani.

Cauza pentru care acesta s-a împușcat în cap a fost că nu s-a putut împăca cu ideea că, accidental, a ucis un om.

Mircea Stănescu a cunoscut-o în anii 90 pe jurnalista care avea să-i devină soție, cei doi căsătorindu-se în perioada în care el ajunsese consilier a doi prim-miniștri. Însă casnicia lor nu a rezistat, despărțindu-se.

Pe 27.12.2008, Mircea, urcat la volanul mașinii proprii, a produs un accident mortal pe o trecere de pietoni din București.

Pe 05.01.2009 acesta urma să fie audiat, doar că la nouă zile de la întâmplare, nu a mai suportat presiunea și a decis să-și pună capăt zilelor, împușcându-se în cap.

Pe data de 05.01.2009, trupul fără viață al lui Mircea Stănescu a fost găsit în apartamentul din Panduri, București .

Dupa divorțul de primul soț, Oana Cuzino s-a căsătorit din nou
Fostul soț al Oanei Cuzino s-a împușcat în cap. Motivul gestului extrem

De această dată, afaceristul Yoav Shtem i-a devenit partener, împreună având și o fetiță, Naomi.

Relația celor doi a fost de vreo doisprezece ani, după care au decis să meargă pe drumuri separate, dar păstrând, totuși, o interacțiune sănătoasă între ei.

În curând, emisiunea pe care Oana Cuzino o prezintă va împlini 18 ani, la fel ca fiica moderatoarei, motiv, așadar, dublu de sărbătoare.

Oana spune că atunci când va sosi momentul, cu siguranță se va gândi să pregătească ceva special. Ea nu poate să nu se bucure că emisiunea a crescut odată cu fiica sa și că de 18 ani le poate vorbi oamenilor despre stilul de viață sănătos.
sursa

Citeste si...