Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Extern

Franta a avut prima victima de COVID-19 pe 27 decembrie. China doar pe 31 a anuntat: „Noile descoperiri arata alt adevar”

Franta a avut prima victima de COVID-19 pe 27 decembrie. China doar pe 31 a anuntat: "Noile descoperiri arata alt adevar"
Franta a avut prima victima de COVID-19 pe 27 decembrie. China doar pe 31 a anuntat: „Noile descoperiri arata alt adevar”

Franta ar fi anuntat pima victima de coronavirus, cu o luna mai repede decat credea cineva ca exista, declara un doctor care a vindecat un purtator din tara, relateaza spynews.ro.

Scenariul aparut din Franta da peste cap Orgnizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), care anunta fiecare tara sa investigheze cazurile vechii de COVID-19.

Un pacient diagnosticat în decembrie cu pneumonie ar fi fost de fapt infectat cu COVID-19, susține medicul care l-a tratat.

Declaratiile medicului, care a vorbit pentru presa franceză, au fost făcute teste pe o probă biologică recoltată la vremea respectivă, iar rezultatul a venit pozitiv.

Bărbatul, care s-a recuperat complet de atunci și până acum, spune că nu a mers în niciuna dintre zonele afectate și nu știe unde ar fi putut să se infecteze.
În aceste circumstanțe, OMS îndeamnă țările lumii să cerceteze cazurile timpurii de COVID-19.

„Noile date ne arată un alt scenariu.

Aceste descoperiri ne fac să înțelegem mai bine cum a circulat virusul”, a declarat purtătorul de cuvânt al OMS, Christian Lindmeier, în cadrul unei conferințe la Geneva.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *