Showbiz

Gabriela Cristea: „Am înjurat de toți sfinții. Am treabă ca la balamuc”

Gabriela Cristea a fost copleșită de îndatoririle de mamă, iar vedeta a împărtășit fanilor că nu a dormit toată noaptea pentru că a trebuit să aibă grijă de cele două fiice.

Gabriela Cristea este o femeie împlinită în plan profesional, dar și o mamă care trebuie să aibă grijă de familie și de cele două fiice, Victoria și Iris.

Vedeta s-a confruntat cu din ce în ce mai multe responsabilități în ultima vreme, iar prezentatoarea și-a vărsat năduful pe rețelele de socializare.
Aceasta a povestit fanilor că o noapte întreagă a fost nevoită să doarmă pe rând cu fiecare dintre cele două fetițe ale ei, iar dimineața vedeta se simțea extrem de obosită, cu toate acestea a reușit să le pregătească pe cele două copile pentru școală.

Gabriela Cristea a mai adăugat că deși avea foarte multă treabă în ziua respectivă, aceasta a decis să se întoarcă în pat pentru a recupera orele de somn pierdute.

Neata! Cum e ziua voastra? A mea e naspa…m-am trezit azi noapte de doua ori pentru fete si am dormit in trei paturi diferite. Cand a sunat telefonul la 07:30 am injurat de toti sfiintii si m-am ridicat din pat taras, mi-am tras pe mine primele haine gasite si m-am apucat sa imbrac fetele. Iris a fost ok, dar Victoria a fost maraita cat pentru toate zilele in care e minunata si a plans de cand am intrat la ea in camera si pana a intrat in usa gradinitei.
Apropos, a trimis educatoarea acum niste poze cu clasa si ea rade cu gura pana la urechi…sa se stieeeee! Cand am iesit sa deschid poarta am descoperit vremea mirobolanta cu ceata si umezeala de faci asm si daca nu ai…si daca nu ai…si daca mai vreti, continui. Am treaba ca la balamuc, dar m-am intors acasa, mi-am pus din nou pijamaua si m-am bagat in pat. Mai fac treaba si mai tarziu!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

sursa

Citeste si...