Politica

Gabriela Firea a făcut anunţul: „Toţi colegii au intrat în carantină”

Gabriela Firea a făcut anunţul: “Toţi colegii au intrat în carantină”Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat că au început o serie de măsuri de prevenire a virusului în incinta Primăriei Capitalei după ce au aflat că una din angajatele instituţiei este nora bolnavului care a fost declarat aseară în această situaţie.
Avem o colega care este nora bolnavului care a fost declarat aseară în această situaţie, ca fiind un pacient COVID-19. În acest moment este internată cu soţul său şi fiul său la spitalul Victor Babeş din Capitală„, a declarat Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a luat o serie de măsuri de prevenire: „Toţi colegii au intrat în carantină şi vor răspunde tuturor întrebărilor, iar zona în care lucrează este dezinfectată„, a delcarat aceasta.
De asemenea, Gabriela Firea a amintit care este situaţia actuală din Bucureşti privind coronavirusul.

În Bucureşti avem trei cazuri confirmate de coronavirus, îmbolnărire cu COVID-19 şi în funcţie de rezultatul testelor epidemiologice vom vedea pînă deseară sau pînă în zilele umătoare care este numărul. avem 696 de persoane autoizolate la domiciliu în Bucureşti. O veste bună este că 220 de persoane au ieşit deja din izolarea la domiciliu, şi 11 persoane care se află în carantină în clădirea pusă la dispoziţie de Primăria Capitalei”, a declart primarul general al Capitalei.

sursa

Citeste si...