Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Politica

Gabriela Firea atacă Ministerul Sănătăţii: „Cifrele sunt manipulatoare”

Gabriela Firea atacă Ministerul Sănătăţii: "Cifrele sunt manipulatoare"
Gabriela Firea atacă Ministerul Sănătăţii: „Cifrele sunt manipulatoare”

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a lansat, sâmbătă seara, la România TV, un atac dur la reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi la guvernanţi.
„Pe mine nu m-a interesat aspectul politic în pandemie. Încă din luna martie ne-am pregătit, nu am spus că e o gripă ușoară. Au sosit la București încă 25 de ventilatoare mecanice mobile. Am fost surprinsă de declarația ministrul Sănătății care spunea că nu mai sunt nici ventilatoare, nici paturi libere.
Cifrele sunt manipulatoare dacă ne uităm la realitatea din teren. Ministerul Sănătății trebuie să-și adapteze necesarul medical. Statisticile care sunt transmise în fiecare zi sunt adevărate cu planul medical inițial, nu cu ceea ce se află acum în spitale. Nu știu de ce să dau aceste dezinformări.

Principala scăpare a Guvernului a fost că nu și-a luat ca partener cetățeanul român. Nu avem o problemă la spitalele de boli infecțioase. Ceea ce ne lipsește este organizarea pentru această etapă pe care trebuie s-o facă Ministerul Sănătății„, a spus Gabriela Firea.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *