Actualitate

Gabriela Firea face o plângere penală după incidentele din Piața Victoriei

Gabriela Firea face o plângere penală după incidentele din Piața VictorieiPrimarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că va face o plângere penală împotriva oamenilor care au distrus bunurile municipalității. Edilul a spus că îi va reclama și pe cei care au „perturbat” buna desfășurare a unui eveniment public legal.

Edilul a vorbit despre măsurile pe care le va lua după ce zeci de protestatari au îndepărat gardurile amplasate de angajații Primăriei pentru amenajarea târgului de Crăciun din Piața Victoriei.
„Vom face plângere penală pentru distrugerea bunurilor municipalității și de asemenea vom face plângere în legătură cu toți cei care consideră că nu și-au făcut datoria sau cei care au perturbat buna organizare a unui eveniment public legal organizat”, a declarat primarul Gabriela Firea, pentru antena3.ro.

Gabriela Firea a spus că s-ar fi așteptat ca toți conducătorii de instituții ale statului să facă declarații în sprijinul legalității „oricărei activități”, făcâd referire la incidentele din Piața Victoriei.

O parte dintre protestatarii aflați în Piața Victoriei au pornit un conflict cu angajații Primăriei Capitalei trimiși pentru a amenaja târgul de sărbători. Oamenii au împing gardurile de protecție și au încercat să intre în scuarul din fața sediului Guvernului.

Libertatea.ro

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *