Politica

Gabriela Firea: „O anunţ pe doamna ministru că voi depune plângere”

Gabriela Firea: "O anunţ pe doamna ministru că voi depune plângere"
Gabriela Firea: „O anunţ pe doamna ministru că voi depune plângere”

Gabriela Firea zguduie scena politică din România, chiar înainte de alegerile locale.

Primarul Capitalei a dezvăluit faptul că unul dintre consilierii Violetei Alexandru, ministrul muncii, i-a sunat pe mai mulţi directori din companiile municipale ş i-a chemat la sediul PNL, pentru a spune secrete de serviciu.
Gabriela Firea, invitată în emisiunea „Punctul Culminant” de la România Tv, susţine faptul că va depunde plângere penală, după ce un consilier de la Ministrul Muncii i-a sunat pe mai mulţi directori din Primărie, din partea ministrului Violeta Alexandru, şi i-a invitat la sediul PNL.
O anunț pe doamna ministru că voi depune plângere. Un consilier de la Ministerul Muncii, Mihai Ionescu, i-a sunat, pe mai mulți directori din Primărie, din partea ministrului Violeta Alexandru, și i-a invitat la sediul PNL din Modrogan. Unii l-au înregistrat. L-au pus să sune pentru că sunt disperați. Acest consilier le-a cerut directorilor, arhitectului șef, să îi spună ce probleme au la serviciu, adică secrete de serviciu. Vreau să știu dacă domnul premier știu că acești oameni fac politică, pentru că e interzis” , a declarat primarul general al Capitalei

A sunat în timpul serviciului și i-a convocat nu seara, nu în week-end, ci în timpul serviciului. Acest consilier este fiul unui parlamentar PNL de Prahova, George Ionescu. E consilier plătit din banii statului, care a sunat pe banii statului, în timpul serviciului. Este înregistrat! Nu trebuie să facă astfel de abuzuri față de funcționarii publici„, a continuat Gabriela Firea.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *