Politica

Gabriela Firea: „Prin revenirea noastră la guvernare, se resetează întreaga politică românească”

Senatorul PSD Gabriela Firea a prezentat principalele măsuri pe care miniştrii PSD le vor lua pentru bunăstarea populaţiei. Fostul edil a dat asigurări că PSD-ul va lua măsuri urgente în primul rând în domeniul medical.
Gabriela Firea a precizat, totodată, că o altă prioritate a partidului din care face parte este şi acordarea de facilităţi fiscale persoanelor vulnerabile.
România are nevoie urgentă de un guvern stabil, care să ia decizii strategice în fiecare domeniu de activitate. Guvernul interimar are atribuţii limitate şi acest lucru s-a văzut. Ţara a fost aruncată în haos de fosta coaliţie, iar votul românilor a fost nesocotit.

Se resetează întreaga politică românească în aceste momente prin revenirea PSD la guvernare, dar nu oricum, pentru că noi nu ne dorim guvernarea de dragul guvernării, ca să ocupăm nişte funcţii, ci ca să putem să luăm măsuri urgente în primul rând în domeniul medical, să avem posibilitatea să cumpărăm din farmacii orice tratament antiviral, toate spitalele din orice oraş, din orice municipiu, să fie dotate. E o criză de medicamente, de tratamente în toate spitalele din ţară, depolitizarea principalelor instituţii ale statului unde au fost duşi oameni care nu aveau nicio calificare, dar erau oameni de partid”, a precizat fostul primar al Capitalei.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *