Politica

Gabriela Firea vrea să câştige un nou mandat la Primăria Capitalei cu sloganul „FIREA Oamenilor”

Gabriela Firea vrea să câştige un nou mandat la Primăria Capitalei cu sloganul "FIREA Oamenilor"
Gabriela Firea vrea să câştige un nou mandat la Primăria Capitalei cu sloganul „FIREA Oamenilor”

Gabriela Firea și-a lansat sloganul de campanie pentru un nou mandat la Primăria Capitalei sub forma unui acronim al numelui său: „Forță, Iubire, Realitate, Eficiență, Adevăr” – „FIREA Oamenilor”. Gabriela Firea susține că în această perioadă, când „se fac și se desfac alianțe politice electorale”, ea se aliază „doar cu oamenii”.
„In aceste zile se fac si se desfac aliante politice electorale. De dreapta, de stanga, de oricare. Se intalnesc politicieni si negociaza. Diverse : posturi, calendare de alegeri, strategii.

Este uitat esentialul! Esentialul il reprezinta OAMENII. Viata lor. Trairile lor. Nevoile lor. Problemele si ingrijorarile lor. Ce ii bucura, ce spera, ce asteapta. Ce iubesc, ce nu.

De aceea, le raspund aici si definitiv tuturor celor care ma intreaba : dumneavoastra cu cine va aliati, ca sa castigati?

Ma aliez DOAR CU OAMENII!

Este singura legatura care conteaza! Singura care merita orice efort, orice sacrificiu!

De 30 de ani, sunt aproape de oameni. In presa, le-am aparat interesele.

In Senat, am propus si votat legi pentru oameni. Pentru oamenii normali, nu pentru privilegiati.

La primarie, am deblocat si rezolvat probleme pentru oameni. S-au facut multe, chiar daca mai sunt inca multe de facut. Intr-un oras nu se termina niciodata problemele.

Important este sa vrei si sa poti sa faci, pentru oameni, nu in avantajul tau. Pot si vreau sa fac in continuare cat mai multe pentru oameni.

Partenerii mei sunt bucurestenii, nu politicienii de conjunctura.

Spun de 4 ani ca problemele noastre au nevoie de implicare, nu de catalogari ca ar fi de stanga sau de dreapra. In ultima perioada observ ca sunt si altii care ma copiaza si afirma cam la fel. Tardiv..

Dotarea unui spital, construirea unui pasaj, deschiderea unei gradinite sunt probleme pur si simplu. Nu sunt de stanga sau de dreapta.

Repet, imi doresc o singura alianta, ca si pana acum. Nu umblu dupa aliante electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor.

Pe cei care gandesc la fel ii astept langa mine.

Sa fim impreuna Alianta : FIREA pentru OAMENI! FIREA OAMENILOR!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook, alături de o fotografie cu sloganul său de campanie.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *