Scitech

Gameslot: Vom cere amânare cu 2 luni in procesul cu Game World Romania!

Gameslot: Vom cere amânare cu 2 luni in procesul cu Game World Romania!
Gameslot: Vom cere amânare cu 2 luni in procesul cu Game World Romania!

Asociația Gameslot va depune la Tribunalul București o solicitare prin care se dorește amânare cu două luni a termenului fixat de instanță in procesul intentat de Game World Romania.

Prin solicitarea de amânare care va fi transmisă prin poștă, Pietro Scepchin, președintele Gameslot invoca faptul, ca prin natura activități profesionale pe care o desfășoară, în ultimele două săptămâni a intrat în contact direct cu mai mulți senatori și deputați cat si cu membrii ai guvernului României, si ca au fost confirmate cazuri de coronavirus atât în parlament cat si la guvern, context în se impune autoizolarea.

„Având în vedere faptul, că prin natura activități profesionale pe care o desfasor, eu fiind si membru al unui partid politic cu reprezentantii in parlamentul romaniei, în ultimele două săptămâni am intrat in contact direct cu mai mulți senatori și deputați cat si cu membrii ai guvernului României.
Atât în parlament cat si la nivelul guvernului au fost confirmate cazuri de coronavirus, ceea ce ma determină să iau masura autoizolari, context în care prezenta mea in instanță va fi imposibilă.
Consider că in această situație prezența mea în instanță ar fi un real pericol atât pentru instanță cat si pentru reclamantă.
În această situație solicit amânarea termenului de judecată cu minim 2 luni,,. se arată în solicitarea care va fi transmisă prin poștă Tribunalului București.

În urmă cu aproximativ un an, Game World Romania a acționat în instanță Asociația Gameslot solicitând instanței de judecată sa interzică dreptul Asociatiei Gameslot de a mai folosit combinația de cuvinte, ,,Game World „.

Citeste si...

Ne puteți urmări și pe Facebook sau pe Google News