Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Politica

George Simion: „Am fost șocat de lipsa de viziune a lui Vlad Voiculescu”

George Simion, copreședintele AUR, s-a declarat surprins de lipsa de viziune și implicare a lui Vlad Voiculescu, din postura de ministru al Sănătății. În exclusivitate la "Legile Puterii" de la Realitatea Plus, Simion a afirmat că nu înțelege de ce formațiunea sa este critică că a protestat, după tragedie de la Institutul "Matei Balș", chiar de oameni care, în trecut, au avut același gen de atitudine.

„Am fost șocat de lipsa de viziune si implicare a lui Vlad Voiculescu si a oamenilor din echipa sa, dar și de felul în care arată Ministerul Sănătății, așa arată și multe spitale, Ministerul arată ca în anii ‘80, sunt sigur că sunt aceleași birouri de cand a fugit Ceaușescu, în 1989, în clădirea respectivă era Comitetul Central al PCR,” a afirmat Simion.

Copreședintele AUR a comentat și discuția pe care a avut-o cu Vlad Voiculescu.

„Mi-a spus că este înțeles greșit, că nu vrea să privatizeze sănatate și că a fost răstălmăcit de către presă. Eu sunt sceptic că așa a fost, dar chiar și așa, tot nu am înțeles care e viziunea lui asupra sistemului. El a mai fost ministru în 2016, se pregătea să redevină ministru, deci mă gandesc că avea o echipă, niște măsuri pe care să le pună în practică imediat după preluarea mandatului. Erau o serie de măsuri lăsate de Nelu Tătaru, care trebuiau semnate de Vlad Voiculescu.”

Tătaru, mai bine preăgtit și intenționat decât Voiculescu

George Simion a afirmat că, în opinia sa, există alți oameni chiar din rândurile actualei guvernări, care sunt mai bine pregătiți pentru a face față provocărilor din sistemul de sănătate.

„Prin comparație, fostul ministru Nelu Tătaru pare un om mai bine pregătit, el fiind și medic, plus că a trecut printr-o perioadă de criză și a luat niște măsuri concrete, Tot pe partea de dreapta mă mai uit și la Robert Sigartău, și el a avut măsuri de încurajare a familiei”, a afirmat Simion

sursa

Citeste si...