Social

Gigi Becali a promis că o va înmormânta pe Catanga, dar nu a dat niciun leu: ‘A zis că nu are de unde’

Din cauza situației în care se afla, Aurel Pădureanu i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera părea dispus să-l ajute, însă soțul Corneliei Catanga susține că acest lucru nu s-a întâmplat.

Artistul și Cornelia Catanga au fost executați silit de către creditori pentru neplata ratelor pentru casa în care locuiau, iar Aurel Pădureanu și fiul său sunt la un pas de a rămâne pe drumuri. Disperat, soțul regretatei artiste i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali.

”Am rămas pe drumuri, ne dau afară din vila în care stăm cu chirie, nu mai avem niciun ban de chirie, din pensia ei plăteam. Îl rugăm pe domnul Becali să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu. Suntem distruși, virusul ucigaș m-a lăsat fără soție, fără casă, fără bani”, declara Aurel Pădureanu.

Ulterior latifundiarul din Pipera a reacționat și părea dispus să îl ajute pe soțul Corneliei Catanga. A preferat, însă, să păstreze discreţia şi s-a limitat la a spune că a dat curs apelului familiei regretatei cântărețe. ”O voi înmormânta, ce să fac?!”, a spus Gigi Becali

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *