Actualitate

Gigi Becali, ANUNŢ-BOMBĂ despre marca steaua

Gigi Becali, ANUNŢ-BOMBĂ despre marca steauaGigi Becali a explicat discuţia cu Anghel Iordănescu, care a dezvăluit că patronul celor de la FCSB i-ar fi spus că va ajunge la un consens cu MApN în privința recuperării mărcii Steaua.

Gigi Becali susţine că nu s-a problema unui acord, ci că va recupera marca steaua în instanţă.

Bomba anului. FCSB ar putea să redevină Steaua. Planul secret al lui Gigi Becali

„Se va încheia acest conflict cu Armata pentru că o să-i bat în instanță, eu asta i-am zis, la asta m-am referit. Se va încheia pentru că nu are cum să țină o nedreptate, când adevărul e 100% de partea mea! Nu poate minciuna să dăinuiască la infinit! Și știți de ce? Pentru că toate celelalte echipe sunt în faliment!

Păi, avem o singură echipa care trăiește, care aduce bani și ei vor să o distrugă?! O să se trezească niște oameni și or să zică gata cu minciunile și cu măgăriile, că se duce țară de râpă așa!

Eu nu am nicio problema că e FCSB, Steaua, e același lucru! Am câștigat mai mulți bani în ultimii ani și din publicitate! Problema mea e următoarea: cum se pot întâmplă asemenea măgării în țara mea? Sunt prea multe lucruri putrede în țara noastră acum! Asta e durerea!

Eu o să-i bat în instanță oricum. Și dacă rămâne așa, cu FCSB, foarte bine, nu am nimic de pierdut! Oamenii sunt alături de echipă. Oamenii simpli înțeleg minciuna, o simt. Dușmănia e a oamenilor cu funcții!”, a spus Gigi Becali.

Romaniatv.net

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *