Publicatia Antena24.ro.

Gigi Becali, cu ochii pe Deian Sorescu, de la Dinamo: „Îmi place cum joacă!”


loading...

Gigi BecaliDinamo și FCSB se întâlnesc duminică, de la 20:00, în primul derby al anului.

Gigi Becali a analizat lotul „câinilor” și s-a oprit asupra a doi jucători: Deian Sorescu (22 de ani) și Diego Fabbrini (29 de ani).

Îmi place de Sorescu. Îmi place cum joacă, nu să îl cumpăr. Fabbrini are ceva, e talentat, dar a plecat cu coada între picioare de peste tot de unde a jucat. Înseamnă că e ceva în neregulă. Are momente când driblează, dar cu noi nu va atinge prea mult mingea. Nu are forță”, a declarat Becali
BECALI: „FEȘNIC E CEL MAI BUN ARBITRU”
Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să-i încredințeze Derby de România lui Horațiu Feșnic, „centralul” de 30 de ani născut în Cluj, fost fotbalist legitimat la Universitatea și CFR. Becali e mulțumit de alegere.

Ăsta e arbitrul care îmi place mie cel mai mult. E cel mai ferm, greșește rar și nu stă la vrăjeală. Nu are emoții. Le spune clar jucătorilor să își vadă de treaba lor. Nu stă la bârfă cu ei. Îmi place de el. Fluieră fault repede, nu lasă el jocul tare, nu se dă șmecher. Îmi place atitudinea lui”, a spus Becali.

sursaCiteste si...


O femeie a fost amendată, chiar dacă avea declarația pe proprie răspundere

O femeie a fost amendată, chiar dacă avea declarația pe proprie răspundere

O femeie din Cluj a povestit cum a fost amendată de un jandarm pe motiv că declaraţia pe propria răspundere pe care o avea asupra ei „nu e bună”. Aceasta în ciuda faptului că era o versiune a Ministerului Afacerilor Interne descărcată de pe internet, susţine femeia. Clujeanca, co-proprietara unui...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *