Actualitate

Gigi Becali, despre echipa nationala: „Doi fotbalisti vor fi scosi din echipa”

Gigi Becali, despre echipa nationala: “Doi fotbalisti vor fi scosi din echipa”Gigi Becali este de parere ca nationala Romaniei s-ar fi calificat la Campinatul Mondial din Rusia daca l-ar fi avut pe Cosmin Contra selectioner de la inceputul campaniei.

La finalul partidei cu Danemarca, in care Romania a remizat, scor 1-1, Becali a laudat munca lui Contra de la nationala si l-a sfatuit sa promoveze o serie de tineri in locul altor jucatori.

„La echipa nationala in viitorul apropiat vom avea un Nedelcu, un Coman, un Man, un Alibec, care a fost acidentat azi, si cred ca se schimba datele problemelor. Vor fi 4 sau 5 piese schimbate in echipa nationala. Contra n-o sa joace cu Hoban si Pintilii, ca nu mai pot ei.
Azi am facut un egal mare. Daca era Contra antrenor de la inceput, cred ca eram calificati. Nu cred ca Polonia si Danemrca sunt echipe extraordinare. Oricum, nu ajungeam pe locul 4. Punctul asta scos de Contra e aur”, a spus Becali la finalul partidei cu Danemarca, la Pro X.

Romania a terminat grupa de calificare pe locul 4, dupa Polonia, Danemarca si Muntenegru. Tricolorii au acumulat 13 puncte in cele 10 meciuri.

Bzi.ro