Social

Gigi Becali, gest incredibil pentru sute de copii din Africa

Gigi Becali, gest incredibil pentru sute de copii din Africa
Gigi Becali, gest incredibil pentru sute de copii din Africa

Gigi Becali a făcut un gest incredibil pentru sute de copii din Uganda, Africa. Omul de afaceri a construit acolo o mănăstire, unde îi ajută pe localnici.

Latifundiarul din Pipera este cunoscut pentru actele sale de caritate, pe care le-a făcut de-a lungul timpului, atât pentru oamenii din ţară, cât şi pentru străini.
Gigi Becali, gest incredibil pentru sute de copii din Africa. În perioada în care a refuzat aparitiile publice, patronul FCSB a definitivat construcţia unei mănăstiri ortodoxe în Uganda. Acolo are în grijă sute de copii, cărora le asigură hrana.
Mie nu poți să-mi spui că zic ‘ăla negru’. Că eu tot ‘ăla negru’ spun. La mine nu ai cum să spui că e discriminare, că eu am făcut în Uganda…

Am acolo sute de copii cărora le dau de mâncare. Am mănăstire acolo. Deci n-ai cum să zici că am ură de rasă, când eu le dau mâncare copiilor. Sunt sute de copii pe care-i hrănesc. Sunt creștinați acolo, îi botează. Fac misiune acolo„, a dezvaluit Becali pentru Sport.ro.

Uganda e una dintre cele mai sărace ţări din lume. Ţara are o populaţie de 43 de milioane de locuitori şi e în frământări politice de zeci de ani. Doar un sfert din populaţie are acces la electricitate.

sursa

Citeste si...

Antena24.ro

Redactia Antena24.ro info@antena24.ro