Sport

Gigi Becali îl umileşte pe eroul de la Sevilla

Gigi Becali s-a lansat vineri seară într-un atac dur la adresa lui Helmut Duckadam, acuzându-l pe acesta că pe vremea când era angajat la FCSB a încasat bani fără să facă nimic.
Dacă şi Duckadam a ieşit la televizor să zică una şi alta, s-a ajuns la sfârşitul lumii. Vezi, Doamne, că l-am luat eu pe el că eram în război cu Piţurcă. I-am plătit operaţii, i-am dat 350.000 de euro fără să facă nimic. Stătea acasă şi lua banii”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Helmut Duckadam a ocupat funcţia de director de imagine la FCSB pentru aproximativ zece ani de zile, începând din 11 august 2010, până pe 14 martie 2020.
În iunie 2020, Duckadam și-a dat demisia în direct din poziția pe care o ocupa la FCSB, după ce Gigi Becali îi micșorase salariul și ajunsese să câștige 2.000 de lei lunar.
Nu mă aşteptam. Duckadam era un om cuminte. Oamenii şi-au pierdut minţile şi oamenii care sunt normali, sunt nebuni”, a mai afirmat Gigi Becali.

Anterior, Duckadam afirmase în cadrul emisiunii Fotbal Club, tot la Digi Sport: „Eu nu am fost nicăieri! În 10 ani, eu nu am fost niciodată invitat după un meci de calificare în Champions League sau ceva, se mai întâlneau, eu n-am fost nicăieri. Nici măcar la grătar la domnul Reghecampf. N-am primit în 10 ani de zile niciun leu primă de vreo calificare și cu asta basta!„.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *