Sport

Gigi Becali, şocat după ce a aflat cât costă întreținerea stadionului din Ghencea

Gigi Becali a reacționat dur după ce a aflat că întreținerea Stadionului „Steaua” va costa în jur de un milion de euro pe an. Informația a fost făcută publică chiar de directorul de investiții al CNI, Adrian Cefalan.
Gigi Becali, şocat după ce a aflat cât costă întreținerea stadionului din Ghencea. Predarea stadionul din Ghencea de la CNI către MApN este foarte aproape, iar între timp s-a aflat şi cât va costa întreţinerea arenei, de aproape un milion de euro pe an, după cum a spus Adrian Cefalan, directorul de investiții al CNI, în urmă cu câteva zile într-o ediție a emisiunii „Națiunea Stelistă”.
Lunar gazonul va duce undeva la 10.000-12.000 de euro, iar restul pe mentenanță, repet, fără salariile personalului 90.000-100.000 de euro. Deci îți trebuie minimum un milion de euro pe an. Sunt 80.000 de metri pătrați și sunt multe utilaje la care, vrei nu vrei, trebuie să faci mentenanță, iar aceasta costă. Este încălzirea, iar ea nu este pe electric. Nu mai merge să pornim încălzirea cu o zi înainte de meci și apoi să o închidem. Toate puse cap la aduc niște costuri mari. Trebuie să fii foarte abil să reușești să acoperi aceste costuri”, a spus Adrian Cefalan.

sursa

Citeste si...