Publicatia Antena24.ro.

Google și YouTube, AMENDATE cu o sumă URIAȘĂ după ce au colectat date personale ale COPIILOR. Cât vor trebui să scoată din buzunar cei doi giganți


Companiile Google și Youtube au de plată o amendă uriașă în Statele Unite ale Americii, în valoare de 170 de milioane de dolari.
Cei doi giganți sunt acuzați că au încălcat legea privind expunerea copiilor la filmări nepotrivite sau pentru colectarea datelor persoane despre ei.
Acordul de plată, încheiat amiabil, este cel mai important până la această dată într-un caz care implică protecția vieții private a copiilor, anunță hotnews.ro citând AFP.
Anul trecut, mai multe organizații de apărare a drepturilor copiilor au depus o plângere la agenția pentru protecția consumatorilor, acuzând platforma YouTube că a colectat informații personale ale minorilor (localizare, aparat folosit, numere de telefon) fără știința părinților, pentru a putea face apoi publicate țintită.

sursa

FacebookTwitterOdnoklassnikiLinkedInShare


Citeste si...


Anamaria Prodan, va fi din nou MĂMICĂ!

Anamaria Prodan este cunsocută despre cea mai sexy impresară din fotbal! Vedeta a declarat că și-ar mai dori un copil, dar de această dată să-l adopte. Anamaria a spus că ar dori să adopte un copil dintr-o țară săracă, precum Somalia. Astfel că Anamaria Prodan exclude să facă adopție la distanță,...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro