Extern

Grammy 2021: o noapte mare și ciudată

Grammy-urile din 2021 au supraviețuit cumva unei întârzieri de șase săptămâni inspirate de COVID, ca să nu mai vorbim de diatribele furioase de la The Weeknd și au pus la punct o transmisie fără sudură, distractivă, plină de muzică, care s-a dovedit, de asemenea, complet înnebunitoare. Cum pot fi adevărate toate acestea? Citiți mai departe!

1. Transmisia în sine a fost un triumf. Acordați sume uriașe de credit producătorului executiv Ben Winston, debutând la Grammys: transmisia sa s-a deplasat ușor pe mai multe etape, a redus grăsimea anilor trecuți și o mare parte din materialul de umplutură, a evidențiat o gamă imensă și diversă de muzică și a permis interpretilor să fie prezentate în cel mai bun caz al lor. O transmisie tipică Grammys are maxime extraordinare și minime jenante, dar spectacolele de duminică seară au fost produse prea eficient și elegant pentru a permite epavele trenurilor. După o transmisie Globuri de Aur confundate, ciudate, cu zoom intens , cu doar câteva săptămâni mai devreme, Winston a arătat lumii cum se face.

2. Premiile în sine? Bună băiete. Ați putut vedea cum vine, totuși, a fost încă șocant: Grammy-urile au luat un moment, când i-au înmânat lui Beyoncé cel de-al 28-lea Grammy al carierei sale de talie mondială, pentru a recunoaște că tocmai a depășit-o pe Alison Krauss pentru cele mai multe premii Grammy acordate vreodată unei femei artist. ( Privește-ți spatele, Georg Solti! ) Necunoscut în acel moment a fost că Beyoncé are o lungă istorie de a fi trecut peste marile premii ale nopții; nu a câștigat niciodată discul anului sau albumul anului și a câștigat melodia anului o singură dată, în 2010, pentru „Single Ladies (Put a Ring on It)”. Scanați o listă a Grammy-urilor câștigate de Beyoncé și notați de câte ori apare modificatorul „R&B”.

Așadar, când a sosit momentul acordării premiului final al nopții, trebuia să fie Megan Thee Stallion și „Savage” al lui Beyoncé, nu? Megan câștigase deja cel mai bun artist nou; „Savage” câștigase deja cea mai bună interpretare rap și cea mai bună melodie rap; „Black Parade” a lui Beyoncé câștigase deja cea mai bună interpretare R&B, iar „Brown Skin Girl” câștigase deja cel mai bun videoclip muzical (ceea ce înseamnă că fiica lui Beyoncé, în vârstă de 9 ani, Blue Ivy Carter, are acum primul ei Grammy). Billie Eilish, la rândul ei, câștigase doar cea mai bună piesă scrisă pentru mass-media vizuală, pentru „No Time to Die”. Însă recordul anului a revenit lui Eilish, care și-a petrecut o mare parte din discurs cerându-și scuze Megan Thee Stallion pentru că a câștigat.

Fără lipsă de respect față de Eilish, care s-a descurcat bine cu situația, acesta este Grammy pentru tine: ei fac progrese; fac ajustări; îți ridică speranțele; ei trage deplasare de fotbal de la ultimul minut.
sursa