Stiri Nationale si Internationale.

Groaza in Franta! Zeci de romanii in stare critica la spitalul din Paris, in urma atacului terorist din restaurantul romanesc, teroristi au atacat cu cocktail molotov!


Alerta maxima in Franta! Mai multi romanii sunt raniti in spital in acest moment, teroristi au atacat cu cocktail molotov intr-un restaurant romanesc din Paris, relateaza www.stirilekanald.ro.

Sunt cel putin 12 victime, inclusiv sase politisti.

Potrivit celor de la fata locului, printre persoanele care au suferit arsuri grave se numara si mai multe tinere din Romania, ele suferind arsuri deosebit de grave.

Una dintre victime este Lidia Pop, o tanara de 21 de ani din Bistrita Nasaud. Ea a fost operata de urgenta, dar medicii sunt rezervati in ceea ce priveste sansele sale de supravietuire.

Cristina este o alta victima din Romania. Ea are 23 de ani si este internata in stare grava la spital, la fel ca si sotul ei.

Peste 50 de pompieri si 15 masini au fost desfasurate la fata locului pentru a stinge incendiul.

Dezastrul de la restaurantul romanesc dintr-o suburbie a Parisului este unul urias.

https://www.youtube.com/watch?v=G-lMJApaLJc

 

https://www.youtube.com/watch?v=blF_W_oS34c

 

 

 

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!


Tags

Sunt opinii pe subiectul “Groaza in Franta! Zeci de romanii in stare critica la spitalul din Paris, in urma atacului terorist din restaurantul romanesc, teroristi au atacat cu cocktail molotov!

  1. titi

    ce oameni si francezii astia fetele alea mureau acolo pe trotuar si nimeni nu facea nimica .ambulantele ,doctor de ambulanta nimic ,doar niste rahati de tablagii si trecatori nepasatori .Doamne dale francezilor ceea ce merita ca nici ei nu au suflet pentru oameni la necaz

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *