Actualitate

GROAZA IN ITALIA! O romanca a fost victima imigrantilor, 3 musulmani au chinuit intr-un ultim hal o romanca, acestia au vrut sa o..

GROAZA IN ITALIA! O romanca a fost victima imigrantilor, 3 musulmani au chinuit intr-un ultim hal o romanca, acestia au vrut sa o..Clipe de groaza pentru o bandanca romanca care a fost agresata de musulmani din Italia, relateaza ro.blastingnews.com.

Romanca era ingrijitoare posedata de cateva bunuri din provenienta, si s-a intamplat ca prin zona sa treaca o patrula a carabinierilor.

Romanca cu varsta de 40 de ani, fiind salvata de politia italiana care a trecut prin zona, aceasta a fost jefuita si a fost cat pe ce sa fie vioata de cei trei imigranti de origine nigeriana.

Musulmanii i-au furat telefonul celular si 50 de euro care ii avea in geanta.

Doar providenţa a făcut ca în momentul în care cei trei nenorociţi se pregăteau să abuzeze de ea, prin zonă a trecut o patrulă a carabinierilor care au scăpat-o pe îngrijitoare din mâinile nelegiuiţilor.

Jurnaliştii Torre Sette notează că în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2 şi 30 de minute, o îngrijitoare de 40 de ani din Europa de Est a fost atacată de trei imigranţi nigerieni pe o stadă din Monteforte Irpino, în provincia Avellino.

Dupa ce atacatori i-au furat tot ce avea prin geanta, acestia au vrut s-oo violeze.

Ghinionul lor şi, totodată, norocul femeii, a făcut ca exact în acel moment prin apropierea locului unde s-a produs incidentul a trecut o patrulă auto a carabinierilor din Baiano care îşi făceau obişnuitul rond de seară, parte a planului de asigurare a liniştii şi ordinii publice.

Poliţiştii i-au înapoiat femeii bunurile de care fusese deposedată şi au dus-o la spital pentru investigaţii medicale dar şi pentru a sta de vorbă cu un psiholog, îngrijitoarea fiind în stare de şoc după cele întâmplate

 

Citeste si...