Actualitate

HAOS LA VAMA! Anunt pentru romanii care vor sa iasa din tara, cozile de TIR-uri si masini sunt de 5 kilometri, iata ce se intampla!

S-a produs un haos total la vama, cozile de autovehicule sunt de cinci kilometri, relataza www.romaniatv.net.

Traficul exagerat la frontirera prin punctul de trecere Giurgiu-Rude, Bulgaria, sunt pe DN 5 Giurgiu-Bucuresti peste cinci kilometri de masini, iar timpul este foarte mare pana ajungi sa treci vama.

„Cel mai probabil cozile de tiruri la trecerea frontierei prin PTF Giurgiu-Ruse se formează de când autoritățile bulgare au luat măsura ca vinietele de călătorie pe drumurile din Republica Bulgaria să fie achiziționate din punctele special amenajate în incinta punctului de frontieră”, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu Cristina Onofrei.

Potrivit unei informări a Poliției de frontieră, timpul de așteptare la trecerea frontierei la PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, pentru camioane este de aproximativ 20 de minute, circulația fiind făcută pe două artere pe sensul de intrare și două artere pe sensul de ieșire din țară.

Menționăm faptul că, de aproximativ o lună de zile, autoritățile bulgare au luat măsura ca vinietele de călătorie pe teritoriul Republicii Bulgaria să fie achiziționate doar din punctele de frontieră, față de măsurile aplicate anterior când aceste viniete puteau fi achiziționate și din benzinării sau alte puncte volante de pe teritoriul țării.

 

Citeste si...