Showbiz

Horia Moculescu, prima reacție după gestul Loredanei Groza

Este clar că momentul surpriză pregătit de Loredana Groza pentru Horia Moculescu a avut un impact puternic asupra ambilor artiști. Reacția lui Horia Moculescu, exprimată în urma acestei surprize, evidențiază că gestul Loredanei a fost cu adevărat neașteptat și a transformat momentul într-o experiență emoționantă pentru amândoi.

Este frumos să vedem cum artiștii pot fi copleșiți de emoții în timpul unor astfel de evenimente și să își exprime aprecierea unul față de celălalt. Acesta este un exemplu de moment autentic și special în lumea artistică, care aduce bucurie și emoții sincere atât artiștilor, cât și publicului.

Horia Moculescu: Da, total. Îți dai seama că nu orchestram eu așa ceva… Nici nu am vrut să fie atât de senzuală apariția ei. A transformat momentul. Nu am vorbit nimic cu ea. Am repetat o dată la mine acasă, a stat la 2 metri de mine, lângă pian. Asta a fost repetiția momentului.

Ca să înceapă să vină prin spate, m-am și speriat. M-a luat, m-a mângâiat așa și la sfârșit a căzut la picioarele mele. Am ridicat-o cu forța”, a spus Horia Moculescu.

Aștept de foarte mulți ani acest moment. În seara aceasta, visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii că pot să-l am alături de mine, pentru prima oară, pe marele, imensul artist Horia Moculescu„, a spus atunci Loredana Groza.

Citeste si...