ActualitateSocial

HOROSCOP: Greşeala care îţi RUINEAZĂ viaţa în 2017, în funcţie de zodie!

Ai aflat deja cum să îţi schimbi RADICAL viaţa, în bine, în noul an, însă există şi o greşeală pe care trebuie să o eviţi neapărat, dacă vrei să te bucuri la potenţial maxim de oportunităţile ce vor apărea în calea ta până la finalul lui 2017.

Astele îţi dezvăluie greşeala care îţi ruinează viaţa anul acesta!

 

Berbec

Eşecul este garantat în cazul tău dacă te mulţumeşti cu mai puţin decât eşti capabil. Ai nevoie de o viaţă care să îţi scoată în cale noi aventuri în fiecare zi. Nu ar trebui să te mulţumeşti cu puţin, fiindcă în scurt timp vei fi răpus de plictiseală şi te vei simţi lipsit de vlagă. Atitudinea ta pozitivă şi perspectiva optimistă asupra vieţii sunt două dintre cele mai mari calităţi pe care le deţii, aşa că nu le irosi.

Taur

Permiţi stresului şi anxietăţii să te copleşească? Este greşeala care îţi va pava calea către eşec. În loc să te ambalezi din cauza unor factori pe care nu îi poţi controla, respiră, concentrează-te asupra lucrurilor pe care le poţi schimba şi adaptează-ţi modul de gândire astfel încât să accepţi situaţiile pe care nu le poţi influenţa.

Gemeni

Vei avea mult de pierdut dacă alegi să îţi faci griji cu privire la ce cred şi spun alţii despre tine. Fii sincer cu tine însuţi şi acţionează întocmai! Nu lăsa teama de a fi judecat greşit să te ţină în loc. Gura lumii va vorbi oricum, aşa că încearcă să faci tot ce îţi aduce bucurie, alege să te simţi confortabil spunând exact ce ai pe suflet şi nu lăsa părerea celorlalţi să te schimbe dacă tu nu consideri oportună o schimbare.

Rac

Dacă te implici în prea multe proiecte, rişti să te arzi! Conştientizează că îţi place să faci lucrurile conform propriului ritm, care oscilează adesea. Aşadar, nu e cazul să te întinzi mai mult decât ţine plapuma, fiindcă vei resimţi obligaţia de a duce totul la bun sfârşit, în detrimentul lucrurilor care îţi fac cu adevărat plăcere.

Leu

Dacă alegi să gândeşti prea mult, ai de pierdut. Simţi nevoia de a fi important şi preţuit de către cei din jurul tău, însă vei nimici orice urmă de apreciere având senzaţia că nu eşti niciodată suficient de bun. Nu-ţi lăsa mintea să umble pe coclauri doar pentru că unii nu te apreciază aşa cum ar trebui. E problema lor! Pe unii s-ar putea chiar să fie benefic să îi laşi în urmă, fiindcă tu eşti în continuă evoluţie, iar ei rămân pe loc. E greu şi deloc plăcut, însă nu poţi să păstrezi pe cineva cu forţa în viaţa ta. Concentrează-te asupra celor care te apreciază cu adevărat.

Fecioară

Ai numai de pierdut dacă alegi să îţi ţii emoţiile în frâu. Încetează să mai ţii totul în tine, până simţi că explodezi. Spune ce ai pe suflet şi alege o persoană de încredere căreia să îi dezvălui ce te apasă. Dacă ideea de a-ţi comunica problemele nu te atrage, măcar alege să te destresezi cu o sesiune de yoga sau o altă modalitate sănătoasă de relaxare.

Balanţă

Dacă alegi să cauţi aprobarea oamenilor de care nici măcar nu îţi pasă, eşecul este garantat. Cei dragi te acceptă aşa cum eşti şi asta contează cu adevărat. Nu mai căuta să împaci pe toată lumea, fiindcă te stresezi inutil şi consumi resurse pentru o cauză deja pierdută. Nu ai cum să fii pe placul tuturor şi ai face bine să înţelegi asta. Cu cât mai devreme, cu atât mai bine.

Scorpion

Calea sigură către o viaţă de coşmar este aceea în care te înconjori de oameni care nu au prea multe de oferit sau te judecă. Eşti o persoană deschisă şi trebuie să ai în cercul de prieteni oameni care te acceptă aşa cum eşti. Alege oameni care să te ajute să iei cele mai bune decizii şi să îţi transformi visul în realitate, fără teama că vei fi judecat.

Săgetător

Nu încerca să fii ceea ce nu eşti, fiindcă vei avea de suferit. Ai nevoie de o viaţă plină de libertate, alături de oameni care înţeleg nevoia ta de a-ţi testa mereu limitele. Nu încerca să te conformezi sau să pui preţ pe ce spun cei limitaţi, fiindcă este o cauză deja pierdută. Nu lăsa aşteptările celor din jur să îţi pună piedici.

Capricorn

Dacă îţi trece prin minte să nu te implici 100%, renunţă imediat la această idee absurdă! Dacă vrei lucruri măreţe, trebuie să îţi asumi faptul că acestea implică riscuri. Asumă-ţi riscuri, implică-te cât poţi de mult şi vei vedea că răsplata va veni înzecit. Dă tot ce ai de dat şi nu vei regreta.

Vărsător

Va fi vai şi amar dacă alegi să te agăţi de unul sau altul, să dai mereu explicaţii. Te descurci cel mai bine de unul singur, liber să faci ce te taie capul. Dacă alegi să dai mereu socoteală fiindcă ţi-e teamă să te desprinzi, să acţionezi pe cont propriu, ritmul tău este încetinit simţitor, iar eşecul este garantat. Poartă o discuţie serioasă cu tine însuţi, vezi ce te ţine în loc şi care sunt motivele pentru care te tot agăţi de aceste greutăţi. Apoi fă pasul cel mare şi încearcă să zbori singur pentru o vreme. Vei vedea că nu este atât de rău pe cât pare. Ba dimpotrivă!

Peşti

Dragostea e fix sub nasul tău, iar dacă nu deschizi ochii, vei avea de pierdut. Dacă eşti singur, încetează să te simţi incomplet doar pentru că nu ai un partener de cuplu. Eşti înconjurat de atâta iubire şi ai face bine să nu o treci cu vederea. Dacă eşti deja într-o relaţie, ai grijă să nu iei de bune toate acele gesturi mici pe care partenerul le face pentru a-ţi arăta cât ţine la tine. Găseşte modalităţi de a condimenta relaţia dacă simţi că rutina îşi face simţită prezenţa.

Feminis.ro

Citeste si...