Actualitate

Horoscop, luni, 4 decembrie 2017. Atitudinea rece de azi a Capricornilor nu aduce nimic bun

Horoscop, luni, 4 decembrie 2017. Atitudinea rece de azi a Capricornilor nu aduce nimic bunHoroscop 4 decembrie 2017. Atitudinea rece de azi a Capricornilor nu aduce nimic bun.
Horoscop 4 decembrie 2017 – Berbec

Este o zi dominată de grabă și deși s-ar putea să îți placă viteza de desfășurare a acțiunii, există și riscul de a strica anumite relații pe care va trebui să le repari tot tu.
Horoscop 4 decembrie 2017 – Taur

Ai nevoie de calm, de cea mai bună ipostază a ta, cea care știe să îngrijească, să facă totul să crească, să se dezvolte. Tu vei fi cel mai câștigat, dacă vei face această alegere.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Gemeni

S-ar putea să pierzi foarte mult timp vorbind în van cu apropiații despre planuri cu care ei nu sunt de acord. Degeaba încerci să îi convingi, contextul nu te avantajează.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Rac

Cuvintele nu te ajută astăzi, așa că ar fi mai bine să lași lucrurile așa cum sunt, inclusiv supărările celor dragi care vor trece de la sine, fără să fie nevoie să insiști.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Leu

Vei fi tentat să devii mai aspru cu cei din jur, din motive care îți foarte clare doar ție. Nu folosește nimănui să le dai lecții, dacă nu înțeleg mesajul tău.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Fecioară

Știi că ai nevoie de puțin optimism, ca să îți continui eforturile, dar te lași în voia gândurilor negre, doar pentru că te-ai obișnuit cu ele.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Balanță

Trebuie să depășești impasul în care ai ajuns din cauza unor exagerări. Problemele din familie trebuie rezolvate, dar nu doar de tine ci prin cooperare.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Scorpion

Este posibil să fi găsit cheile propriei inimi și să nu o mai poți ține încuiată prea mult timp. Ai nevoie de căldură sufletească, dar nu e realist să aștepți să ți se ofere.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Săgetător

Dacă îți pui mintea cu nemulțumirile adunate, nu vei face decât să le sporești, dându-le importanță. Este infinit mai bine să alegi gândul cel bun, cel care îți aduce lumină în suflet.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Capricorn

O atitudine rece, pe care o poți prefera astăzi, nu aduce nimic bun, dar îți dă impresia că te poți proteja de eventuale dezamăgiri care pot veni de la apropiați.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Vărsător

Inițiativelor tale curajoase le lipsește ceva fundamental, sunt rodul unor nemulțumiri, nu provin dintr-o evaluare corectă a situației reale.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Pești

Te ocupi de cei dragi și bine faci, chiar dacă răspunsul nu va fi pe măsura așteptărilor. Bucuria nu ți-o poate lua nimeni și nici nu o poate diminua, dacă nu vei dori tu acest lucru.

Libertatea.ro

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *