Publicatia Antena24.ro.

Hotarare de ultima ora! Statul da bani. Iata ce romani vor primi bani intr-un program national


Hotarare de ultima ora! Statul da bani. Iata ce romani vor primi bani intr-un program national

Hotarare de ultima ora! Statul da bani. Iata ce romani vor primi bani intr-un program national

Hotarare de ultima ora, se da bani de la Stat pentru benificiarii apicultorii, care vor primi timp de trei ani de acuma inainte, relateaza stirimondene.fanatik.ro.
Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a pus in dezbatere acest nou proiect pentru a lua o decizie finala.
Incat, romanii vor primi timp de trei ani 150,62 milioane lei prin acest nou Program national apicol pentru ani 2020 – 2022.
”Valoarea sprijinului financiar alocat din bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pentru Programul naţional apicol pentru perioada 2020 – 2022 este de 150,62 milioane lei, din care suma de 75,314 milioane lei reprezintă contribuţia Uniunii Europene la programele apicole naţionale”, se arată în proiectul de Hotărâre privind aprobarea Programului naţional apicol pentru perioada 2020 – 2022.
“Potrivit prevederilor Deciziei Comisiei Europene nr. 974 din 12 iunie 2019 de aprobare a programelor naţionale de îmbunătăţire a producţiei şi comercializării produselor apicole prezentate de statele membre în temeiul Regulamentului (CE) nr. 1308/2013 al Parlamentului European şi al Consiliului, se distribuită astfel: pentru anul 2020 – 50,21 milioane lei; pentru anul 2021 – 50,23 milioane lei; pentru anul 2022 – 50,186 milioane lei”, scrie news.ro.

”Un alt scop este achiziţionarea de medicamente pentru tratarea varoozei şi nosemozei, cutii în vederea reformării cutiilor uzate în urma deplasării acestora în pastoral, colectoare de polen, colectoare de propolis, uscător de polen, încălzitor miere, topitor de ceară, maturator, combinezon apicol, mănuşi de protecţie și altele”, se scrie în proiectul de Hotărâre.


Citeste si...

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Veste buna in acest an, elevii cat si studentii romani, au dreptul de a cere de la stat bani, precum este programul “Euro 200”, relateaza kanald.ro. Acest program a fost pun in in aplicare recent, iar cererea se poate obtine de la scoli, licee si universitati, la jumatate luna april. Documentul publicat...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *