Social

Iata adevarul despre videochat non-adult, si cati bani castiga modelele care nu se dezbraca!

Iata adevarul despre videochat non-adult, si cati bani castiga modelele care nu se dezbraca!
Iata adevarul despre videochat non-adult, si cati bani castiga modelele care nu se dezbraca!

Poate vreodata si pe tine te-a inluentat gandul ccum sa faci bani mai usor, adica sa faci parte dintr-un studio de videochat, si mai ales ca poate fi non-adult, relateaza wowbiz.ro.

Chiar si daca te-ai gandit la acest gest, ceva te-a retinut sa nu o faci, pentru ca era prea frumos sa fie adevarat in gandul tau.

Insa, modelele glamour chiar nu fac videochat dezbracate la camera, si chiar castiga online foarte multi bani, unde folosesc toate metodele lor de a comunica si a pune in aplicare tehnici de seductie.

Andra Chirnogeanu, PR Manager la Studio 20, cel mai mare studio videochat non-adult din Romania, ne-a dezvaluit ce se intampla in fata camerelor web: „Tinerele care fac videochat glamour discuta cu membrii site-urilor, fara sa renunte la haine.

Ele au grija sa arate mereu impecabil si stiu cum sa se faca placute.

Trainerii nostri le invata cum sa capteze atentia membrilor si cum sa ii fidelizeze.

In plus, modelele urmeaza cursuri de limba engleza si cultura generala pentru a avea mereu subiecte interesante de discutie.”
„Incasarile modelelor online de la Studio 20 depind de implicarea lor in aceasta activitate.

Noi le punem la dispozitie aparatura de ultima generatie si le ajutam sa-si completeze garderoba si trusa de machiaj, daca au nevoie, dar in fata camerei web, totul depinde doar de ele.

Modelele Studio 20 au castiguri de ordinul miilor de dolari pe luna, unele dintre ele avand chiar incasari de peste 10.000 de dolari.

Veniturile sunt mari in videochat daca te mentii motivata si iti pui in valoare atuurile”, ne-a marturisit Andra Chirnogeanu.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *