Extern

Iata ce fac autoritatiile din Indonezia ca sa tina oameni izolati in case. Au apelat la „fantome”

Iata ce fac autoritatiile din Indonezia ca sa tina oameni izolati in case. Au apelat la "fantome"
Iata ce fac autoritatiile din Indonezia ca sa tina oameni izolati in case. Au apelat la „fantome”

Toate tarile sunt informate de autoritatii sa stea izolati, sa respecte restrictiile, de a nu isi parasi locuinta doar in caz de nevoie, din cauza pandemiei, relateaza spynews.ro.

Indonezia au luat masuri pentru cetatenii lor, pentru a respecta conditiile reglementari, au recurs la un gest infiorator, si se pare ca are efect in acest moment.

Satul Kepuh, din Indonezia, a fost „bântuit de fantome”, motiv pentru care oamenii nu au mai ieșit din case de frica lor, potrivit Reuters.

Acest sat, fiind pe insula Java, a trimis multe „fantome” sa patruleze pe toata insula, pentru ai speria pe locuitori sa stea in casa, sa se protejeze de coronavirus.

Autoritățile s-au bazat pe superstițiile care datează de sute de ani, conform cărora figurile fantomatice, îmbrăcate în giulgiu alb și cu fața pudrată, ar reprezenta sufletele captive ale persoanelor moarte, cunoscute în tradiția indoneziană ca „pocong”.
„Locuitorii încă nu sunt la curent cu modul prin care putem combate răspândirea virusului COVID-19”, a spus Priyadi, șeful satului Kepuh.

„Vor să trăiască normal, așa că este foarte dificil pentru ei să urmeze instrucțiunile de a rămâne în casă”, a mai spus acesta.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *