Publicatia Antena24.ro.

Iata cum iti incarci telefonul cu un mar! Video


Iata minunatia in care este atribuita in inventia a incarcari telefonului cu un mar, este adevarat faptul ca, cand cineva e inventiv nu mai tine cont de nici-o bariera si lasa frau ideilor care le vine in minte, si uite cu asa ceva uimeste toata populatia.

Aceasta dovada incredibila care ne arata in video de mai jos, este ca circula de ceva timp in mediul online.

Se pare ca inventatorul vrea cu orice pret sa ne convinga de faptul ca telefonul mobil se poate incarca cu un simplu mar.

Unii oameni spun ca: „funcţionează numai cu o baterie în formă de măr” sau „puteţi cumpăra mărul de laapple store” şi altele.

Si iata daca decideti sa incarcati telefonul mobil urmand in video de mai jos.

Lasand glumele de-o parte, aceasta inventie ciudata ii face interesati pe multi dintre oameni, de exemplu il constituie un dispozitiv prezentat in Westfield, Londra, si foarte experimentat in America.

Acesta pare sa fie un proiect pentru facultate prin care fructele şi legumele erau folosite pentru a încărca un smartphone, informează Independent.

Legand impreuna 800 de mere şi cartofi cu sarmă de cupru, Caleb Charland a reuşit să încarce un telefon mobil, Nokia 930. Circuitul a creat un curent ce a avut în medie 20mA şi 6V

Cum merge asa? Energia provine de fapt de la metalul ce conectează merele şi cartofii, nu de la fructe.

Zincul din cuiele galvanizate şi cuprul funcţionează ca electrozi iar mărul sau cartoful funcţionează ca electrolit.

Sursa: http://infoalert.ro/2016/03/28/video-solutie-de-criza-telefon-mobil-incarcat-cu-un-mar/

FacebookTwitterOdnoklassnikiLinkedInShare


Citeste si...


ULTIMA ORA! Raluca Munte s-a intors inapoi la Puterea Dragostei!

Fosta concurenta, Raluca Munte s-a reintors la casa Puterea dragostei, s-a dat de gol facandu-si poza cu concurentele actuale, relateaza wowbiz.ro. Fanii acestei emisiuni vizualizeaza cu drag Puterea dragostei. “Te-ai întors în emisiune?”, “Mă bucur că ai intrat înapoi în casă”, sunt o...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro