Stiri Nationale si Internationale.

Idei de afaceri 2018,afaceri bune cu bani putini


afaceri cu bani putini 2018Unele idei de afaceri  sunt foarte simple. Atunci cand vrei sa incepi o afacere  in familie trebuie sa stii pe cine te poti baza, ce buget aloci afacerii si sa te documentezi bine!

Cand nu ai multe de ales, daca nu lucrezi intr-un domeniu prea creativ, visezi sa ai propriul tau business.

Mai ales cand te apropii de 30-40  ani si ai acumulat ceva experienta in munca, cand ai sau te gandesti sa iti intemeiezi o familie, cand vrei sa iti faci programul in ritmul tau, cauti idei de afaceri cu banii marunti.

Nu toate afacerile pot fi facute in familie. De pilda afacerile cu banii multii, Pentru acelea ai nevoie de asociati cu bani si experienta.

Dar sunt unele idei de afaceri de familie care nu necesita o investitie foarte mare si pentru care poti invata  pe parcurs.

Inainte sa cauti idei de afaceri bune, intreaba-te  singur pe ce finante te bazezi. Cati membri din familie s-ar implica in acest mic proiect? Cat de unita este familia voastra? Cine ar detine afacerea? Cum veti imparti activitatiile? Cine da  banii?

3 idei de afaceri de familie cu mici investitii in 2018

1. Ferma bio
Daca aveti teren undeva situat la tara, o ferma este o idee de afacere idela pentru aceste vremuri. De pilda, puteti sa plantati flori pe care sa le vindeti apoi angro sau in propria voastra florarie de la oras.

Daca spatiul va permite, luati in calcul si varianta unei livezi,legumele bio sunt la mare cautare in aceasta perioada, asa ca, daca vrei sa cultivi legume, ai grija sa gandesti ecologic.

Mai ales daca terenul este mai putin,legumele bio sunt mai scumpe si o sa ai un profit bunicel daca le cultivi in fiecare sezon.

2. Restaurant sau cantina
Una dintre cele mai usor de lansat idei de afaceri de familie este un restaurant sau o cantina.

Mai ales daca mama ta se pricepe sa gateasca foarte bine, bugetul initial variaza, in functie de cum vrei sa arate locul.

Dar, dupa ce pornesti afacerea, mancarea buna, curatenia si felul in care va tratati clientii vor asigura o afacere de succes.

Toata lumeacauta sa manance, nu-i asa? Chiar daca alegeti un restaurant gen cantina, mancarea ieftina nu trebuie sa fie proasta.

Si o rulota cu mancare e o varianta de afacere mica, dar profitabila,iti pui sotul la cratita si va plimbati prin lume, la tot felul de festivaluri.Castigati bani si va distrati in acelasi timp.

3. Imobiliare si inchirieri
Daca va deschideti o agentie imobiliara nu va trebuie multi bani.

Inchiriati un apartament mic, care sa fie sediul firmei,apoi, nu va trebuie mai mult de doi-trei agenti, de la voi din familie, care sa intermedieze inchirieri si vanzari de apartamente si case.

Diplomatia e totul in imobiliare,cand va extindeti, puteti trece la a inchiria si alte obiecte, cum ar fi corturi de nunti.

Mare atentie,cand incepi o afacere in familie nu inseamna ca toata lumea munceste cand are chef, dupa un program haotic si fara atentie la gestiunea banilor.

Este nevoie de o persoana autoritara care sa gestioneze afacerea.

Distribuie


26 thoughts on “Idei de afaceri 2018,afaceri bune cu bani putini

 1. Weadom

  Atenţie!!!

  Eu sunt domnul Frankling. Director executiv WEADOM GLOBAL FINANCE. În prezent oferim împrumut persoanelor care au nevoie de numerar pentru afaceri sau pentru a-și lichida facturile. oferim tot felul de împrumuturi persoanelor fizice și organisme de cooperare la rata de reducere de 2%. pentru mai multe informații și cum să ne aplicați prin e-mail acum prin: [email protected] pentru mai multe informații.

  Salutari
  Dl Frankling Weadom
  Director executiv.
  Email de contact: [email protected]

  Reply
 2. Weadom

  Bună ziua doamnelor și domnilor !!!
  Modul ușor de a obține un împrumut legal în ziua de azi.

  Weadom Global Finance este o organizație financiară care oferă servicii financiare persoanelor care au nevoie de asistență financiară. oferim tot felul de împrumut oamenilor din întreaga lume, atît individuale, cît și organisme de cooperare la o rată a dobânzii scăzută de 2%. ți-a fost refuzat de împrumut de către banca ta? sau alt institut financiar? aici este o oportunitate pentru tine de a obține un împrumut ușor.

  Oferim următoarele tipuri de împrumut oamenilor.
  * Împrumut de consolidare a datoriei
  * Punerea în aplicare a proiectului de împrumut
  * Împrumut comercial
  * Imprumut personal
  * Împrumut comercial

  Dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut de la noi, să ne trimiteți un email prin e-mail prin e-mail: [email protected]
  Serviciul nostru pentru clienți este disponibil 24 de ore pentru a vă răspunde imediat.
  contactați-ne acum prin e-mail: [email protected]
  Telefon: +1 413 849 9898

  Salutari
  Dl Frankling Weadom
  Director general WGF

  Reply
 3. LARRY ELLISON

  VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT

  Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? E-mail: ( [email protected] ) Oferim servicii garantate de împrumut de orice valoare și în orice parte a lumii pentru persoane fizice, societăți, agenți imobiliari și corporații la rata superioară a dobânzii de 2%. Pentru cerere și mai multe informații, trimiteți răspunsuri la următoarea adresă de e-mail: [email protected]

  Reply
 4. jack berry

  Bună ziua, eu sunt numele de berry și sunt un om foarte simplu. Lucrez într-o companie numită aseiamicrofanance, în această companie oferim împrumuturi cu o rată a dobânzii foarte scăzută de 3%. Noi oferim tot felul de împrumuturi de care aveți nevoie. Avem nevoie doar de solicitanți serioși, deci nu veniți aici și jucați cu afacerea noastră. Nu ezitați să ne contactați astăzi prin adresa noastră de e-mail Mai jos: Email: [email protected]

  Reply
 5. Ted Lawrance

  Crezi că ai obținut un împrumut? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este oportunitatea dvs. de a vă îndeplini dorința, acordăm împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri și toate tipurile de împrumut cu dobândă de 2% pentru mai multe informații, contactați-ne prin e-mail: [email protected]

  Reply
 6. LARRY ELLISON

  Bună ziua, Aveți nevoie de un împrumut de la compania cea mai de încredere și de încredere
  in lume? dacă da, atunci ne contactați acum pentru că oferim împrumut tuturor
  categoriile de solicitanți, fie că este vorba despre companii sau pentru utilizarea personalului. Noi oferim
  împrumut cu dobândă de 2%, contactați-ne prin e-mail:
  [email protected]

  (1) Numele complet:
  (2) Țara:
  (3) Număr de telefon:
  (4) Împrumut Suma necesară:
  (5) Durata împrumutului:

  Email: [email protected]

  Reply
 7. LARRY ELLISON

  Aveți nevoie de un împrumut autentic pentru a vă achita facturile, a începe o afacere sau orice alt tip de împrumut, contactați-l pe dl Larry Ellison la {[email protected]mail.com}…

  Reply
 8. FRED JOSEPH

  Sunteți în căutarea unui împrumut pentru a începe o afacere, a vă plăti facturile, vă dăm la împrumut de la 3.000 $ la 500.000.000 $. Oferim sau tipuri de împrumut aici cu 2%. Aștept cu nerăbdare să vă actualizați această chestiune. Vă mulțumim pentru timpul și înțelegerea dvs.! Deci, reveniți la noi dacă sunteți interesați. Vă rugăm să ne contactați la adresa noastră de email: [email protected]

  Reply
 9. washington

  Bună ziua sunt domnul Hristos și vreau să vă informez despre cum am primit împrumutul meu,
     am primit împrumutul meu de la Washington Finance în cu într-o perioadă scurtă de 48 de ore,
    cu o rată de doar 3%, vreau să căutați și să căutați pentru împrumut, de asemenea, să contactați finanțele din Washington și să obțineți împrumutul dvs. fără întârziere a ceea ce vreți să contactați direct compania prin email ([email protected])

  Reply
 10. WORTHAM SAQUAN

  Aplicați pentru un împrumut modalitate rapidă și convenabilă de a plăti facturile și reluarea finanțării proiectului în cea mai mică rată a dobânzii de 3% pentru a ne contacta astăzi prin intermediul: [email protected] Împrumutul are nevoie de o ofertă de împrumut minimul nostru este de 1.000.00 alegerea împrumutului de bani, eu sunt o înregistrare certificată și creditorii Legit, ne puteți contacta astăzi dacă sunteți interesat de. Pentru a obține acest împrumut, contactați-mă pentru mai multe informații despre procesul de împrumut deoarece termenii și condițiile împrumuturilor și suma împrumutului vă vor fi transferate. Am nevoie de răspunsul dvs. urgent dacă sunteți interesat.

  Reply
 11. LARRY ELLISON

  VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT

  Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? E-mail: ( [email protected] ) Oferim servicii garantate de împrumut de orice valoare și în orice parte a lumii pentru persoane fizice, societăți, agenți imobiliari și corporații la rata superioară a dobânzii de 2%.

  Reply
 12. MIKE ROBERT

  ** AVOID SCAMMERS, ÎMPRUMUTURI FĂRĂ TAXE DE ÎNALTĂ **
  Salutare tuturor,

  Te-ai saturat sa cautati credite si ipoteci, ati fost refuzat in mod constant de catre bancile dvs. si alte institutii financiare, oferim orice forma de imprumut persoanelor fizice si juridice, la o rata a dobanzii redusa de 2%.
  Dacă sunteți interesat să luați un împrumut, nu ezitați să ne contactați astăzi, vă promitem să vă oferim cele mai bune servicii de până acum. Dați-ne o încercare, pentru că un proces vă va convinge. Care sunt nevoile dvs. financiare?

  Aveți nevoie de un împrumut de afaceri?
  Aveți nevoie de un împrumut personal?
  Vrei să cumperi o mașină?
  Doriți să refinanțați?
  Aveți nevoie de un împrumut ipotecar?

  Aveți nevoie de un capital imens pentru a începe propunerea de afaceri sau de extindere? V-ați pierdut speranța și credeți că nu există nicio cale de ieșire, iar povara financiară persistă?

  Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru o eventuala cooperare in afaceri

  Contactați-ne prin e-mail: ([email protected])

  Reply
 13. Mr Barry Mike

  Aveți nevoie de un împrumut pentru a plăti facturi sau afaceri? ați căutat o companie legitimă care să vă ofere un împrumut de afaceri sau personal? Ai nevoie de o împrumut de urgență de orice fel? Vreau să vă informez că organizația de credit de capital din NC Statele Unite oferă împrumuturi de orice fel atât companiilor, companiilor și persoanelor fizice pentru o rată foarte scăzută, împrumuturi pentru plata facturilor, împrumuturi personale și împrumut de afaceri sunt disponibile aici, suntem înregistrați și aprobat de împrumut de organizare care au fost de împrumut ajuta la atât de mulți oameni și companii din întreaga lume, care au fost fraudate de așa-numitele creditori din Africa, deci, dacă aveți nevoie de orice tip de împrumut pur și simplu contactați: [email protected] sau via whatsapp + 15512497307 pentru mai multe informații.

  Reply
 14. Kore

  Acest lucru pentru a informa publicul larg că împrumutul ușor este acum acordat la o rată a dobânzii de 2%, doar persoane serioase sunt necesare pentru a vă înscrie. a lua legatura
  Agent de împrumut: Larry Buknor
  Website: //worldbestloans.wix.com/worldbestloans
  Agent de împrumut: Larry Buknor
  Numărul Numărul Numărul: +18454007792
  Email: [email protected]
  Mulțumesc.

  Reply
 15. Kroe

  Acest lucru pentru a informa publicul larg că împrumutul ușor este acum acordat la o rată a dobânzii de 2%, doar persoane serioase sunt necesare pentru a vă înscrie. a lua legatura
  Agent de împrumut: Larry Buknor
  Website: //worldbestloans.wix.com/worldbestloans
  Agent de împrumut: Larry Buknor
  Numărul Numărul Numărul: +18454007792
  Email: [email protected]
  Mulțumesc.

  Reply
 16. Mr Greg Ivanovic

  Economisiți bani în căutarea unui împrumut de afaceri, împrumut personal, împrumut de investiții, împrumut ipotecar, împrumut auto, împrumut student, împrumut de consolidare a datoriei, împrumut negarantat și capital de risc? Aplicați pentru un împrumut rapid și convenabil pentru a plăti facturile și a căuta finanțare pentru a vă crea propriile proiecte de afaceri la cea mai mică rată a dobânzii de 2%. contactați-ne astăzi, prin: [email protected] sau Ce este numărul aplicației +1 (845) 731 5341

  Reply
 17. Dayro Fernandez

  AVOID SCAM, GET A LEGIT LOAN TODAY
  Hello,
  Are you in need of financial assistance?
  do you need an urgent loan of all kind.
  ranging From € 1,000 to € 50,000,000.00,
  * Interest rate of 2%
  * Choice of 1-25 years to pay off.
  * Choose between monthly and annual payment plans.
  * The flexibility of the loan.
  For help, Do not hesitate to contact Mr Dayro Fernandez for an urgent loan or any economic cooperation
  Please contact us by e-mail: ([email protected])
  whatsapp on: +1 (951) 3816581

  Reply
 18. Dayro Fernandez

  AVOID SCAM, OBTAZAȚI O LEGĂTURĂ DE ÎMPRUMUT TODAY
  Buna,
  aveți nevoie de asistență financiară?
  aveți nevoie de un împrumut de urgență de toate felurile.
  variind de la 1.000 € la 50.000.000,00 €,
  * Rata dobânzii de 2%
  * Alegerea de 1-25 de ani pentru a plăti.
  * Alegeți între planul lunar și cel anual de plată.
  * Flexibilitatea împrumutului.
  Pentru asistență, nu ezitați să contactați dl Dayro Fernandez pentru un împrumut urgent sau pentru orice cooperare economică
  Vă rugăm să ne contactați prin e-mail: ([email protected])
  ce seapp pe: +1 (951) 3816581

  Reply
 19. elijah roland

  Aveți nevoie de asistență financiară în scopuri personale sau de afaceri? În prezent, avem împrumuturi pentru împrumuturi pentru întreprinderi mici, împrumuturi comerciale, împrumuturi pentru construcții, finanțări imobiliare, împrumuturi auto, împrumuturi personale, împrumuturi pentru capitaluri proprii e.t.c contactați-ne astăzi prin e-mail: [email protected]

  Reply
 20. DI PAUL HART

  Buna,
  Aceasta companie de împrumut Paul Hart ?i noi acordam împrumut la rata dobânzii de 3%. Ne-am specializat în oferirea de solu?ii viabile de împrumut pentru a satisface nevoile financiare ale celor care au nevoie de bani imediate pentru afacerea lor sau via?a personala. Cu termeni competitivi ?i oferte flexibile pentru a reduce povara financiara într-un mod eficient, cu garan?ie de 100%, cu un proces simplu de aplicare on-line, care la rândul sau va economise?te timpul pre?ios ?i va permite sa ob?ine?i fonduri în timp util.
  Mai jos sunt tipurile de împrumuturi comerciale pe care le prezint: Comerciale, Imobiliare, Finan?are ipotecara, Finan?are pe baza de active, Împrumuturi de inventar, Finan?are personala, Finan?are de afaceri, Finan?area echipamentelor, Finan?area opera?iunilor, Finan?area echipamentelor medicale, Finan?area achizi?iei de leasing, mul?imea capitalului de risc ?i multe altele. Împrumuturile pot fi atinse indiferent de creditul personal, lipsa garan?iei sau termenul scurt în afaceri la o rata a dobânzii de 3% pe an. Va analizez nevoile de a ajunge la o solu?ie. Pentru mai multe informa?ii, contacta?i-ne prin e-mail: [email protected]

  Reply
 21. Adrain Tanasoiu

  Sunt mai mult decât mul?umit de împrumuturile acordate de Paul Hart, este pacat sa cred ca m-am ocupat de banci de 13 ani ?i ca nu pot ob?ine nici macar o cre?tere a creditelor mele ?i acum datorita fondurilor firmelor de împrumut ale lui Paul Hart, creditul meu sa îmbunata?it Mul?umiri; A? dori sa o recomand tuturor celor care au nevoie de bani pentru a le trimite prin e-mail la ([email protected])

  Reply
 22. DI PAUL HART

  Aveți nevoie de asistență financiară în scopuri personale sau de afaceri? În prezent, avem împrumuturi pentru împrumuturi pentru întreprinderi mici, împrumuturi comerciale, împrumuturi pentru construcții, finanțări imobiliare, împrumuturi auto, împrumuturi personale, împrumuturi pentru capitaluri proprii e.t.c contactați-ne astăzi prin e-mail: [email protected]

  Reply

Lasă un răspuns