Stiri Nationale si Internationale.

Idei de afaceri 2018,afaceri bune cu bani putini


afaceri cu bani putini 2018Unele idei de afaceri  sunt foarte simple. Atunci cand vrei sa incepi o afacere  in familie trebuie sa stii pe cine te poti baza, ce buget aloci afacerii si sa te documentezi bine!

Cand nu ai multe de ales, daca nu lucrezi intr-un domeniu prea creativ, visezi sa ai propriul tau business.

Mai ales cand te apropii de 30-40  ani si ai acumulat ceva experienta in munca, cand ai sau te gandesti sa iti intemeiezi o familie, cand vrei sa iti faci programul in ritmul tau, cauti idei de afaceri cu banii marunti.

Nu toate afacerile pot fi facute in familie. De pilda afacerile cu banii multii, Pentru acelea ai nevoie de asociati cu bani si experienta.

Dar sunt unele idei de afaceri de familie care nu necesita o investitie foarte mare si pentru care poti invata  pe parcurs.

Inainte sa cauti idei de afaceri bune, intreaba-te  singur pe ce finante te bazezi. Cati membri din familie s-ar implica in acest mic proiect? Cat de unita este familia voastra? Cine ar detine afacerea? Cum veti imparti activitatiile? Cine da  banii?

3 idei de afaceri de familie cu mici investitii in 2018

1. Ferma bio
Daca aveti teren undeva situat la tara, o ferma este o idee de afacere idela pentru aceste vremuri. De pilda, puteti sa plantati flori pe care sa le vindeti apoi angro sau in propria voastra florarie de la oras.

Daca spatiul va permite, luati in calcul si varianta unei livezi,legumele bio sunt la mare cautare in aceasta perioada, asa ca, daca vrei sa cultivi legume, ai grija sa gandesti ecologic.

Mai ales daca terenul este mai putin,legumele bio sunt mai scumpe si o sa ai un profit bunicel daca le cultivi in fiecare sezon.

2. Restaurant sau cantina
Una dintre cele mai usor de lansat idei de afaceri de familie este un restaurant sau o cantina.

Mai ales daca mama ta se pricepe sa gateasca foarte bine, bugetul initial variaza, in functie de cum vrei sa arate locul.

Dar, dupa ce pornesti afacerea, mancarea buna, curatenia si felul in care va tratati clientii vor asigura o afacere de succes.

Toata lumeacauta sa manance, nu-i asa? Chiar daca alegeti un restaurant gen cantina, mancarea ieftina nu trebuie sa fie proasta.

Si o rulota cu mancare e o varianta de afacere mica, dar profitabila,iti pui sotul la cratita si va plimbati prin lume, la tot felul de festivaluri.Castigati bani si va distrati in acelasi timp.

3. Imobiliare si inchirieri
Daca va deschideti o agentie imobiliara nu va trebuie multi bani.

Inchiriati un apartament mic, care sa fie sediul firmei,apoi, nu va trebuie mai mult de doi-trei agenti, de la voi din familie, care sa intermedieze inchirieri si vanzari de apartamente si case.

Diplomatia e totul in imobiliare,cand va extindeti, puteti trece la a inchiria si alte obiecte, cum ar fi corturi de nunti.

Mare atentie,cand incepi o afacere in familie nu inseamna ca toata lumea munceste cand are chef, dupa un program haotic si fara atentie la gestiunea banilor.

Este nevoie de o persoana autoritara care sa gestioneze afacerea.

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!

Dacă ați fotografiat sau filmat subiecte care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected]


Tags

6 thoughts on “Idei de afaceri 2018,afaceri bune cu bani putini

 1. Weadom

  Atenţie!!!

  Eu sunt domnul Frankling. Director executiv WEADOM GLOBAL FINANCE. În prezent oferim împrumut persoanelor care au nevoie de numerar pentru afaceri sau pentru a-și lichida facturile. oferim tot felul de împrumuturi persoanelor fizice și organisme de cooperare la rata de reducere de 2%. pentru mai multe informații și cum să ne aplicați prin e-mail acum prin: [email protected] pentru mai multe informații.

  Salutari
  Dl Frankling Weadom
  Director executiv.
  Email de contact: [email protected]

  Reply
 2. Weadom

  Bună ziua doamnelor și domnilor !!!
  Modul ușor de a obține un împrumut legal în ziua de azi.

  Weadom Global Finance este o organizație financiară care oferă servicii financiare persoanelor care au nevoie de asistență financiară. oferim tot felul de împrumut oamenilor din întreaga lume, atît individuale, cît și organisme de cooperare la o rată a dobânzii scăzută de 2%. ți-a fost refuzat de împrumut de către banca ta? sau alt institut financiar? aici este o oportunitate pentru tine de a obține un împrumut ușor.

  Oferim următoarele tipuri de împrumut oamenilor.
  * Împrumut de consolidare a datoriei
  * Punerea în aplicare a proiectului de împrumut
  * Împrumut comercial
  * Imprumut personal
  * Împrumut comercial

  Dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut de la noi, să ne trimiteți un email prin e-mail prin e-mail: [email protected]
  Serviciul nostru pentru clienți este disponibil 24 de ore pentru a vă răspunde imediat.
  contactați-ne acum prin e-mail: [email protected]
  Telefon: +1 413 849 9898

  Salutari
  Dl Frankling Weadom
  Director general WGF

  Reply
 3. LARRY ELLISON

  VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT

  Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? E-mail: ( [email protected] ) Oferim servicii garantate de împrumut de orice valoare și în orice parte a lumii pentru persoane fizice, societăți, agenți imobiliari și corporații la rata superioară a dobânzii de 2%. Pentru cerere și mai multe informații, trimiteți răspunsuri la următoarea adresă de e-mail: [email protected]

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *