Actualitate

Igor Dodon, schimbare radicală de atitudine față de România

Igor Dodon, schimbare radicală de atitudine față de RomâniaPreşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a mulţumit călduros Guvernului român pentru renovarea grădiniţei din satul Sadova, localitatea sa natală, după nenumărate atacuri lansate la adresa României înainte şi după învestirea sa în funcţie, relatează UNIMEDIA.
„Reparaţia capitală a acestei grădiniţe a fost posibilă cu suportul prietenilor şi partenerilor noştri de peste Prut. Vreau să mulţumesc Guvernului României, prietenilor noştri pentru acest gest foarte frumos, pentru acest proiect social, care astăzi avem cu toţii posibilitatea să redeschidem această grădiniţă”, a spus liderul de la Chişinău.
„Domnule ambasador, din partea preşedintelui Republicii Moldova, din partea mea ca şi cetăţean şi băştinaş al acestui sat vreau să vă mulţumesc pentru acest gest”, a mai spus el la ceremonia de inaugurare a grădiniţei din Sadova.
Indiferent dacă dl. Liviu Dragnea, încă preşedintele PSD, partid aflat încă la guvernare, şi încă preşedintele Camerei Deputaţilor a ordonat sau nu direct, fără intermediari, celor de la ANAF să descindă în redacţia Rise Project, ceea ce s-a petrecut ieri în România este îngrijorător de-a dreptul.
Rise Project este supus unui control inopinat după ce a făcut dezvăluiri despre afacerile braziliene ale individului Dragnea Liviu tocmai în ziua în care se pregătea să dea publicităţii un document incendiar referitor la scandaloasele afaceri şi la nenumăratele matrapazlâcuri ale aceluiaşi ins care îşi închipuie că alegerile din 11 decembrie l-ar fi făcut stăpânul României.
În urma rezultatelor catastrofale pentru calitatea democraţiei şi autenticitatea democraţiei din România, ţara a ajuns să fie condusă de un guvern compus din oameni cu studii aproximative. Din agramaţi, din furi, din posesori frauduloşi de doctorate, din indivizi care au dificultăţi să îşi arate lumii teza pe baza căreia au devenit doctori în ştiinţe. Componenţa guvernului Tudose poate fi oricând asemănată cu cea a celor conduse în perioada comunistă de Manea Mănescu, Ilie Verdeţ sau Constantin Dăscălescu.
În schimb, marea majoritate a acestor indivizi care din minusculi activişti PSD au devenit peste noapte „excelenţe”, posedă averi nemăsurate, a căror dobândire este greu de explicat prin muncă cinstită.
Adunătura aceasta de submediocri care compun guvernul României, de maşini cu cheiţă care în şedinţele de Cabinet ştiu să rostească fără greşeală doar formula Domnule prim-ministru, pentru ca mai apoi să comită infracţiuni lingvistice în cascadă (numai în cele câteva secvenţe difuzate de Televiziuni de la sedinţa de guvern de ieri am auzit-o pe poliţista Carmen Dan pronunţând şaptisprezece, iar pe şeful şcolilor zicând clasa întâia, semidoctul Liviu Pop continuându-şi penibil recitalul seara, la Digi 24) face parte, în marea ei majoritate, şi din Parlamentul României.

Stiripesurse.ro

Citeste si...