Stiri Nationale Si Internationale.

Ilie Năstase iritat de justitie-” Dacă era domnul Dragnea, tot așa îi puneau cătușele? Polițiștii nu m-au crezut pe mine, fost senator și general!”


Fostul tenisman Ilie Năstase a spus, în prima declarație pe care a făcut-o după ce a fost prins băut la volan, că a refuzat să facă testul de alcoolemie pentru că polițiștii nu l-au crezut când le-a spus că a băut doar trei beri.

El s-a întrebat retoric dacă polițiștii ar mai fi folosit cătușele dacă în locul lui ar fi fost Liviu Dragnea.

M-am enervat că nu am vrut să dau (testul de alcoolemie, n.r,.), că nu m-au crezut că am băut doar trei beri. S-a dovedit, când am fost la Udriște, că e 0,05 (alcoolemia, n.r.), care înseamnă foarte puțin.Dacă eram beat, nu mă urcam la volan. Dar dacă ei nu m-au crezut pe mine, persoană de 72 de ani, fost senator și general, au vrut să mă duc acolo și să le arăt că nu era așa cum cred ei.
Așa e în țara asta, e mai tare soldatul decât generalul. Dacă era domnul Dragnea, tot așa îi puneau cătușele, credeți?Doamna Kovesi, n-a spus dânsa că e stat polițienesc? Dar nu e polițienesc, e stat milițienesc, mai grav, mai rău”, a spus Ilie Năstase.

După ce a făcut aceste declarații, Ilie Năstase a mers câteva zeci de metri cu scuterul de la Spitalul Floreasca și a fost iar oprit de polițiști, de data aceasta pentru că s-a urcat pe scuter, deși avea permisul suspendat.

b1.ro

Distribuie


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *