Actualitate

Imagini in premiera! Denisa Manelista va fi tratata la spitalul din Cuba, unde a fost tratat si Maradona, va fi conectata la cea mai performanta aparatura!

Imagini in premiera! Denisa Manelista va fi tratata la spitalul din Cuba, unde a fost tratat si Maradona, va fi conectata la cea mai performanta aparatura!In exclusivitate Denisa Manelista va fi dusa la spitalul din Cuba, fiind intr-o stare critica, deoarece boala acesteia a avansat, familia, prietenii cat si colegii vor sa o ajute pe manelista pentru a trece de acest infern, relateaza www.cancan.ro.

Impresara, Anamaria Prodan a fost impresionata foarte tare de starea Denisei, incat a luat legatura cu artista pentru ai oferi un suport financiar de a merge in Cuba, fiind cel mai renumit spital din lume, cu tratamente si aparaturi performante.

Dotat cu aparatură de ultimă generaţie, dar şi decorat precum un resort de cinci stele, menit să le asigure pacienţilor tot confortul necesar, atât din punct de vedere medical, cât şi emoţional, spitalul reprezintă una dintre marile speranţe pentru recuperarea cântăreţei dărâmată de suferinţă.

La spitalul cubanez, pacienţii beneficiază atât de o sală de sport, cât şi de o piscină impresionantă, ambele create pentru exerciţiile de recuperare ale celor care au nevoie de atenţie sporită, din cauza afecţiunilor de care suferă.

 

Citeste si...