Social

În cadrul Campaniei Umanitare Câștigă România, Dăruiește Bucuria !

În cadrul Campaniei Umanitare Câștigă România, Dăruiește Bucuria !‼️APEL UMANITAR ‼️Cât de nedreaptă e viaţa, uneori, pentru unii copii! Astăzi vă prezint povestea unei fetiţe premiante și a surioarei sale care își fac temele la lumina lumânării.

În comuna Mihai Eminescu, sat Cucorani, trăiește familia GHERASIM, părinţii, doi copii și o bunică.

Din păcate, familia nu are locuinţa racordată la reţeaua de distribuţie a energiei electrice.

Mai mult, toţi cei cinci membri sunt nevoiți să locuiască într-o cameră.

Căsuța familiei este veche şi a fost reconstruită cu chiu cu vai, după ce în anul 2005 a luat foc.

Tatăl copiilor este cel care muncește și aduce bănuți în casă pentru a putea asigura traiul copilașilor, dar și al mamei în vârstă de 65 de ani, deoarece nu are nici un venit.

În ciuda faptului că locuiesc în condiţii improprii, mama a mărturisit că nu ar da copiii într-un centru de plasament, deoarece ea a crescut într-o instituţie finanţat de stat.

Rugămintea mea este ca dumneavoastră să distribuiți, în speranța că va dori cineva să le dea o mână de ajutor la împlinirea acestui vis.

Sunt impresionat cum, în anul 2020, un copil fără posibilități, care locuieşte într-o casă neracordată la reţeaua electrică, este un copil premiant.

Aceşti copii ar mai avea nevoie de încălţări, mărimea 32, 37, de un aragaz şi o butelie. Mama se numește GHERASIM LILIANA-CLAUDIA, din comuna Mihai Eminescu, sat Cucorani, strada Mihai Golai numărul 32.

De asemenea țin sa ii mulțumesc domnului Mihai Căldăraru, redactor șef Antena24, pentru ca a avut bună plăcere să ne ajute la achiziționarea acestor produse alimentare.

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *