Showbiz

In curand Survivor Romania, Jador, Culita, Costi sunt concurenti, iata cand incepe show-ul!

In curand incepe Survivor de Romania in 2021, sambata pe data de noua ianuarie, la ora 20:00, pe Kanal D, unde vor participa cei mai cunoscuti artisti de manele din Romania, Culita, Jador si Costi Ionita, relateaza wowbiz.ro.

Acest show va fi in fiecare miercuri si joi, de la ora 22:30, iar vineri pana duminica de la ora 20:00.

Fiecare gasca se va numi Faimosii si Razboinici, care deja sunt in Republica Dominicana, care sunt pregatiti sa lupte pentru concurenta.

„Două echipe sunt pregătite pentru a se înfrunta.

Curaj, forță și determinare, tot ce au mai bun se pune la bătaie pentru a ajunge în marea finală, în aventura vieții lor!

Survivor este o competiție reală, de supraviețuire, unde toate instinctele omenești sunt puse la bătaie!

Începe primul joc din Survivor România!

Sunteți pregătiți?”, a declarat noul prezentator al competiției Survivor România, Daniel Pavel.

„Pentru mine, <Survivor Romania> reprezinta, in egala masura, cea mai mare provocare profesionala de pana acum, cat si oportunitatea testarii unor limite de anduranta fizica si psihica, pe care le intalnesti in viata doar daca ai noroc.

Si ma refer la noroc asa cum il vedeau anticii, adica acel noroc care ii favorizeaza, exclusiv, pe cei puternici si curajosi.

Telespectatorii vor avea ocazia sa vada in sezonul al doilea, asa cum s-au obisnuit, oameni cu o ambitie si o determinare iesite din comun.

E un privilegiu pentru mine sa fiu alaturi de acesti concurenti, sa le observ si comentez evolutiile. Voi incerca sa le transmit celor de acasa cat mai mult din emotiile lor uriase”,a declarat Daniel Pavel.