Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Politica

Încă o demisie din USR. Adrian Nemeth-Gherman: Nu mai suntem demult ”altfel”

Încă o demisie din USR. Adrian Nemeth-Gherman: Nu mai suntem demult ”altfel”
Încă o demisie din USR. Adrian Nemeth-Gherman: Nu mai suntem demult ”altfel”

Adrian Nemeth Gherman a anunțat, vineri, că demisionează din Uniunea Salvați România și că renunță să mai candideze pentru Primăria Târgu Mureș, dezamăgit fiind de alianța USR-PLUS de la nivel local. El urmează altor colegi de-ai săi care și-au anunțat retragerea din USR, dezamăgiți de comportamentul anumitor membri.

Încă o demisie din USR – Adrian Nemeth Gherman

Adrian Nemeth Gherman a anunțat vineri, într-o postare pe Facebook, faptul că demisionează din Uniunea Salvați România, dezamăgit fiind de alianța USR-PLUS de la nivelul județului.

„Dragi prieteni

Anunț public că demisionez din USR și îmi retrag de asemenea candidatura pentru funcția de primar al municipiului Târgu-Mureș.

Motivul acestei decizii este dezamăgirea mea fata de alianța USR-PLUS la nivelul județului Mureș. Nu mai suntem de mult „altfel”.

Doresc să vă mulțumesc celor care m-ați susțint și va cer scuze dacă v-am dezamăgit.

In rest, sa-auzim de bine!”, scris Adrian Nemeth Gherman, într-o postare pe Facebook.
În timp ce unii utilizatori Facebook l-au lăudat că a ales să-și pună principiile pe primul plan, alții l-au acuzat că e laș și că a cedat prea ușor.

În ianuarie 2020, el câștigase competiția internă din USR pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu Mureș. El a învins-o atunci pe Lavinia Cosma, cu un scor de 49 la 47.

Pe site-ul său, el se prezintă ca fiind „jurist, freelancer, investitor pe piața de capital născut și crescut târgumureșean”.

Mai mulți membri USR au demisionat din partid în ultimele săptămâni

Recent, alpinistul Cornel Galescu a anunțat că se retrage din USR, filiala Caransebeș. „Am crezut într-o posibilă onestitate a filialei USR Caransebeș, dar amatorismul și devierea către interesele colaterale (de care au dat dovadă) m-au făcut să-mi revin. Rămân în zona educațională, alături de copii, fiindcă mintea lor este inocentă și nealterată”, a argumentat el, pe Facebook.

Profesorul Silviu Gurlui, conferențiar la Facultatea de Fizică Al. I. Cuza din Iași, a plecat și el din USR Iași. Acesta a fost ales de colegi pentru a candida la șefia Consiliului Județean Iași, dar până la urmă locul i-a revenit lui Marius Bodea, plecat de la PNL.

Și Raluca Amariei a demisionat din USR, în care a fost atât vicepreședinte la nivel național, cât și lider al filialei județene din Sibiu, acuzând că Uniunea a promovat „mesaje jignitoare la adresa majorității românilor”, care i-au adus, „pe bună dreptate, eticheta de partid neomarxist, chiar dacă se autointitulează de ”dreapta””.

Adrian Chivoiu și Cristi Câmpean, vicepreședinți ai USR Alba, și-au anunțat și ei recent demisiile din partid, acuzând că filiala din Alba Iulia alături de unele persoane din cadrul Biroului Județean ”s-au evidențiat prin dictatură, abuzuri, cenzură și minciuni”.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *