Social

Inca un soc al anului! S-a decoperit trupul Elodiei Ghinescu, zidit in casa unei prietene. Iata cum s-a descoperit groaza dupa 11 ani!

Inca un soc al anului! S-a decoperit trupul Elodiei Ghinescu, zidit in casa unei prietene. Iata cum s-a descoperit groaza dupa 11 ani!Din nou cazul Elodiei Ghinescu iese la suprafata, de data aceasta Maria Ghiorghiu, cunoscuta ca cea mai buna clarvazatoare, prevede unde ar fi trupul fostei avocate, relateaza b1.ro.

Clarvazatoarea a emis niste ipostaze cam unde s-ar afla trupul acestuia, si a declarat ca dupa 11 ani, a crezut ca ar fi intr-o padure, dar de data aceasta ii se arata in zidul unei case, la o prietena de-a Elodiei Ghinescu/

”În acest moment, chiar dacă eram cu ochii pe monitor, văd în spatele meu înspre Est, văd un Cer de ziuă și un copac mai înalt și cu multe ramuri groase, cu o coroană frumoasă și înfrunzită”, a scris clarvăzătoarea.

”Dezmințire! Rămășițele Elodiei Ghinescu sunt zidite în peretele unei case de la țară!”, a mai scris prezăcătoarea, joi, pe platoforma sa online.

 

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *