Stiri Nationale Si Internationale.

Incredibil! Florin Salam a fost sechestrat de Revelion intr-un club din cartierul milionarilor: ‘Regele a cantat sub teroare pentru clanul Caran”


Florin Salam, regele manelelor are parte numai de ghinion, de sarbatorile Revelionului a avut mari probleme, in noaptea dintre ani, a fost sechestrat intr-un club din cartierul milionarului, www.cancan.ro.

Manelistul are probleme cu clanul Caran.

Potrivit unei surse D.A.S., Florin Salam a fost „sechestrat” de mai mulți membri ai clanului Caran într-un renumit club din cartierul milionarilor.

Florin Salam și frumoasa lui soție, Roxana, au ales să petreacă noaptea dintre ani în vestitul club situat în zona de nord a Capitalei.

Așa că, potrivit martorilor, cei din clanul Caran l-ar fi forțat, pur și simplu, pe manelist să pună mâna pe microfon și să se apuce de treabă, nu înainte de a-l înjura și de a-l agresa fizic.

Conform surselor citate, pentru a evita o ”nenorocire”, Florin Salam s-a conformat cerințelor și, după ce a primit ajutor din partea formației lui George Talent, le-a cântat interlopilor până a doua zi în jurul orei 11.

Distribuie


Lasă un răspuns