Actualitate

Informație-BOMBĂ despre Dincă! – Anchetat încă din ianuarie

Informație-BOMBĂ despre Dincă! – Anchetat încă din ianuarieUn bătrân care trăiește din vânzarea de telefoane mobile într-un târg de vechituri a făcut o serie de dezvăluiri ce schimbă tot ce știam.
Bărbatul a povestit că, în luna martie, a fost chemat de procurorii DIICOT din Craiova pentru a fi întrebat dacă, în luna ianuarie, i-a vândut un anume telefon mobil lui Gheorghe Dincă.

Bătrânul mai spune că, deși nu l-a recunoscut inițial, a mai fost chemat o dată de procurori, care i-au arătat niște fotografii, iar într-una dintre acestea l-a recunoscut pe „Monstrul din Caracal”.

El a mai relatat că i-au fost ascultate telefoanele de DIICOT, pentru că pe unul dintre telefoanele vândute apăreau urmele digitale ale cartelei sale. Bătrânul vânzător a explicat că el obișnuia să-și pună cartela SIM în telefoanele pe care le vindea, pentru a verifica dacă funcționează.

O altă dezvăluire incredibilă făcută de bărbat este legată de momentul izbucnirii scandalului generat de răpirea Alexandrei Măceșanu și de incapacitatea poliției de a o descoperi la timp. El a relatat, pentru România TV, că a fost chemat după momentul răpirii la DIICOT pentru a fi din nou interogat și că procurorii i-au spus să se uite la televizor pentru a înțelege de ce a fost chemat la audieri.

Cânda ajuns acasă, vânzătorul de telefoane a văzut întreaga poveste cu răpirea Alexandrei Măceșanu.

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei răpite, a anunțat că va cere oficial, prin intermediul avoocaților, ca procurorii să explice și să confirme sau să infirme relatarea bătrânului. De asemenea, a mai spus Cumpănașu, autoritățile ar trebui să explice în ce dosar și pentru ce infracțiuni era cercetat Gheorghe Dincă.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *