Actualitate

Informație-BOMBĂ despre Dincă! – Anchetat încă din ianuarie

Informație-BOMBĂ despre Dincă! – Anchetat încă din ianuarieUn bătrân care trăiește din vânzarea de telefoane mobile într-un târg de vechituri a făcut o serie de dezvăluiri ce schimbă tot ce știam.
Bărbatul a povestit că, în luna martie, a fost chemat de procurorii DIICOT din Craiova pentru a fi întrebat dacă, în luna ianuarie, i-a vândut un anume telefon mobil lui Gheorghe Dincă.

Bătrânul mai spune că, deși nu l-a recunoscut inițial, a mai fost chemat o dată de procurori, care i-au arătat niște fotografii, iar într-una dintre acestea l-a recunoscut pe „Monstrul din Caracal”.

El a mai relatat că i-au fost ascultate telefoanele de DIICOT, pentru că pe unul dintre telefoanele vândute apăreau urmele digitale ale cartelei sale. Bătrânul vânzător a explicat că el obișnuia să-și pună cartela SIM în telefoanele pe care le vindea, pentru a verifica dacă funcționează.

O altă dezvăluire incredibilă făcută de bărbat este legată de momentul izbucnirii scandalului generat de răpirea Alexandrei Măceșanu și de incapacitatea poliției de a o descoperi la timp. El a relatat, pentru România TV, că a fost chemat după momentul răpirii la DIICOT pentru a fi din nou interogat și că procurorii i-au spus să se uite la televizor pentru a înțelege de ce a fost chemat la audieri.

Cânda ajuns acasă, vânzătorul de telefoane a văzut întreaga poveste cu răpirea Alexandrei Măceșanu.

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei răpite, a anunțat că va cere oficial, prin intermediul avoocaților, ca procurorii să explice și să confirme sau să infirme relatarea bătrânului. De asemenea, a mai spus Cumpănașu, autoritățile ar trebui să explice în ce dosar și pentru ce infracțiuni era cercetat Gheorghe Dincă.

sursa