Publicatia Antena24.ro.

Ionel Danca: PSD, ultimul care ar trebui sA vorbeasca despre CORONAVIRUS


Ionel Danca: PSD, ultimul care ar trebui sA vorbeasca despre CORONAVIRUSIonel Dancă, șeful Cancelariei premierului interimar Ludovic Orban, susține că politicienii din PSD „sunt ultimii care ar trebuie să mai aibă curajul să vorbească” pe tema coronavirus, în condițiile în care, când a venit la guvernare, PNL a găsit stocuri goale în rezervele statului în ceea ce privește materialul sanitar de urgență.

Cei de la PSD sunt ultimii care ar trebui să mai aibă curajul să vorbească. În rezervele statului am găsit stocuri zero în ceea ce privește materialul sanitar de urgență: măști, combinezoane, biocide, aparate medicale necesare de diagnosticare, kit-uri de diagnosticare. Pentru ei, o astfel de situație nu era posibilă, nu era prevăzută. A trebuit să dăm OUG tocmai pentru a putea face achiziții în regim de urgență, de termo-scannere care să fie instalate în aeroporturi, să achiziționăm măști, combinezoane pentru intervenția personalului în relația cu cei suspectați de astfel de infecții. În acest moment suntem cu procedurile în desfășurare. PSD mai bine ar fi să tacă pe acest subiect. Este absolut iresponsabil din partea lor că nu numai că vorbesc pe un subiect unde au dovedit clar incompetență și incapacitate, dar vorbesc pe un subiect care alarmează populația. Se folosesc în mod cinic de o situație dificilă pe plan mondial, în Europa, dar și pentru România, care în acest moment a intrat în zona de expunere maximă de risc față de această epidemie, pentru că avem o comunitate foarte mare de români în nordul Italiei. Suntem în alertă față de orice posibil caz de infecție”, a declarat Dancă.

Sursa


Citeste si...

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Veste buna in acest an, elevii cat si studentii romani, au dreptul de a cere de la stat bani, precum este programul “Euro 200”, relateaza kanald.ro. Acest program a fost pun in in aplicare recent, iar cererea se poate obtine de la scoli, licee si universitati, la jumatate luna april. Documentul publicat...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro