Stiri Nationale Si Internationale.

Ionela Prodan,”Eu nu am cunoscut iubirea”


Ionela Prodan a murit, luni seară, din cauza unei boli crunte. A avut o familie frumoasă, două fiice şi mai mulţi nepoţi, însă cântăreaţa de muzică populară susţinea că nu a ştiut niciodată ce înseamnă să te dedici cu adevărat unei persoane.
Ionela Prodan a murit în urma unei boli crunte, care a ţinut-o la pat o perioadă îndelungată. Printre dramele pe care le-a trăit Ionela Prodan se numără şi dezamăgirile în iubire.
Ionela Prodan mărturisea în anul 2016 că a avut parte de o căsnicie frumoasă, dar şi că s-a căsătorit fără să-şi cunoască soţul. Interpreta de muzică populară susţinea că s-a măritat la doar trei zile după ce l-a întâlnit pe cel căruia avea să-i dăruiască copii.
Eu când m-am măritat nici nu ştiam câţi ani are bărbatul meu. M-am măritat în trei zile. Eu, la început, îi spuneam “Domnule”, pentru că nici nu îndrăzneam să-i spun pe nume. El m-a divinizat, mi-a făcut casă, copii“, susţinea Ionela Prodan în cadrul unei emisiuni TV.
Eu nu am cunoscut iubirea. Iubirea aceea cu flăcări, cu năbădăi, cum am auzit la alte fete, n-am trăit-o. La mine a fost mai mult o teamă față de partea bărbătească, la începuturile mele. Nu credeam nimic din ce mi se spunea, iar singura mea preocupare era să nu iau note sub 8, să nu pierd bursa, pentru că erau mulți copii nevoiți să învețe bine. Țin minte că nici hăinuțe frumoase nu aveam, că mama nu avea bani să-mi dea, purtam sandale de pânză primăvara, vara și toamna, teniși până spre miezul iernii, apoi mai purtam ghetuțe, cizmulițe n-am avut niciodată în școală. Aveam un pulover gros făcut de mama în cârlig, și cu acela mergeam iarna, palton nu aveam. Nu mergeam nici la discotecă sau în baruri, precum alte fete. Singura distracție era să merg la film, la matineu, unde aveam bilet redus la jumătate de preț cu carnetul de student și unde ajungeam pe jos, că nu aveam bani de troleibuz. Nici televizoare nu erau pe vremea aceea, deci erau condițiile ideale pentru a învăța. Mama îmi spunea mereu că n-are putere financiară, dar că o să-mi pot face eu dacă învăț carte. Și când a văzut evoluția mea, când m-a văzut ajunsă în vârful piramidei populare, plângea. O adusesem aproape de mine, la Cornetu, și plângea, spunându-mi: „Acum plâng de bucurie! Cât de greu te-a crescut mama! Dar să nu uiți, mamă, niciodată de unde ai plecat!” Acestea erau vorbele sale. Așa le spun și eu fetelor mele, niciodată să nu-și piardă capul, să nu uite că au mers în piciorușele goale prin dudele de la Dăbuleni. Și copiii mei așa au crescut, cu respect pentru tot ceea ce ating“, povestea Ionela Prodan.

Ionela Prodan a murit în urma unei boli cumplite, luni, 16 aprilie. Trupul neînsufleţit al Ionelei Prodan va fi depus astăzi la cimitirul Bellu.

Spynews.ro

Distribuie


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *