Showbiz

Ionuţ Dolănescu şi soţia lui, Doiniţa, infectaţi cu Covid-19

Ionuț Dolănescu şi soţia lui, Doiniţa, sunt infectaţi cu Covid-19. Interpretul de muzică populară a confirmat marți, la Antena 3, şi a declarat că acum se află în izolare la domiciliu, având o formă uşoră a virusului.
„Stam cuminti in casa de 5 zile, respectam legislatia. Si eu am facut parte din sceptici, dar iata ca virusul exista, trebuie tratat cu seriozitate, trebuie sa ne protejam si e mai bine sa nu luam decat…

Eu am noroc ca am o forma usoara, nu am avut febra, sotia mea si-a pierdut gustul si mirosul”, a declarat Ionuț Dolănescu.

Artistul a spus că s-a testat pentru că urma să plece într-un concert în SUA.

Ionuţ Dolănescu s-a înscris în PSD
Cântăreţul de muzică populară Ionuţ Dolănescu s-a înscris în PSD. Anunţul a fost făcut de liderul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunţat că interpretul de muzică populară Ionuț Dolănescu s-a înscris în partid.

„Ionut Dolanescu intotdeauna a fost un om de stanga. Este dambovitean si s-a alaturat echipei noastre din toate punctele de vedere dar in primul rand pentru un proiect cultural pentru judetul Dambovita”, a zis Corneliu Ștefan

Întrebat dacă Ionuț Dolănescu ar putea fi sprijinit de PSD la alegerile locale, acesta a răspuns: „Vom vedea, vom discuta acest aspect. Azi am discutat doar de proiecte de cultura. Cred ca Ionut Dolanescu este un brand național”, a precizat liderul PSD Dâmboviţa.

sursa