Stiri Nationale Si Internationale.

Iordache si Nicolicea, suparati foc pe romanii ca-i injura pe strada: “Vom analiza ca sa vedem daca legile sunt prea usoare”


Deputatul PSD Florin Iordache a facut niste declaratii atacatoare la adresa romanilor, deoarece spune ca legea e prea usora pentru ei, pentru ca pe deputatul Florin Iordache a fost injurat pe strada, relateaza www.ziare.com.
“E un comportament normal?

Daca cineva are ceva de spus, eu zic sa spuna potrivit normelor legale. 

Vom analiza ca sa vedem daca legile sunt prea usoare, in ideea ca iti da posibilitatea sa ai un comportament anormal, pentru ca pana la urma cine are ceva de spus se poate comporta totusi civizilat si fara astfel de iesiri.

Daca cineva are ceva de comentat vis a vis de o atitudine politica a unui politician, are ocazia, atunci cand sunt alegeri, sa aiba o alta optiune.

Sau se poate, daca considera ca a incalcat o lege respectivul, atunci se poate adresa organelor, dar modul in care se jigneste si s-a depasit o anumita bariera cred ca este inadmisibil”, a afirmat Florin Iordache, duminica, pentru Mediafax.

Social-democratul a adaugat ca este nemultumit “de iesirile acestea la limita legii”.

“Pana la urma sa vii sa sicanezi un om pentru ca are o alta atitudine sau o alta parere? Pot sa inteleg ca cineva are o alta opinie, dar nu pot sa inteleg ca depaseste un cadru civilizat si normal”, a completat Iordache.

Reactia vine dupa ce un protestatar l-a abordat, duminica, pe deputatul PSD Eugen Nicolicea pe strada, iar apoi l-a urmarit prin trafic si a transmis totul pe Facebook.

Distribuie


2 thoughts on “Iordache si Nicolicea, suparati foc pe romanii ca-i injura pe strada: “Vom analiza ca sa vedem daca legile sunt prea usoare”

  1. românul

    Aceste jeguri umane, aceste lichele, acești păduchi au un tupeu formidabil. Ce fac aceste jeguri pentru a nu mai fi umiliți de cei pe care ei îi umilesc cu fiecare pas pe casre îl fac?

    ALO, Jegilor, cu ce sunteți mă voi jigniți, canaliilor?! Vă meritați mă purcoiul de bani pe care îl luați cu nesimțire?! Voi meritați lșinșați, nu doar jigniți, că voi sunteți o insultă la adresa noastră, jegilor!

    Reply

Lasă un răspuns