Showbiz

Irina Rimes, diagnosticul crunt pus de medici

Irina Rimes, diagnosticul crunt pus de mediciIrina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe. Din păcate, vedeta a trecut recent prin clipe groaznice, ajungând pe masa de operație din cauza problemelor grave de sănătate.

Iată cum se simte artista după ce a fost suspusă intervenției chirurgicale!
Irina Rimes urma să susțină un concert pe data de 31 decembrie, cu ocazia Revelionului, la Iași.

Fanii au fost extrem de îngrijorați când artista a anunțat că a fost nevoită să anuleze spectacolul din cauza unor probleme mari de sănătate. Oamenii care se ocupă de cântăreață au susținut că Irina Rimes are nevoie de recuperare.

„Perioada extrem de aglomerată din ultimele luni și-a pus amprenta asupra Irinei, care însă promite că imediat cum se va recupera va reveni pe scenă, cu forțe proaspete. Artista este internată în spital din cauza unei probleme grave de sănătate și necesită recuperare medicală de urgență.

«Regret că trebuie să anulez concertul din seara această. Publicul din Iași este foarte apropiat sufletului meu și îmi doream mult să pot cânta astăzi acolo, la trecerea dintre ani. Din păcate, a intervenit o problemă de sănătate ce mă obligă să rămân în spital în acest moment. Cu siguranță mă voi revanșa față de publicul din Iași și abia aștept următorul concert acolo, o să fie magic, vă promit!»”, a declarat Irina Rimes.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *