Actualitate

„Îți trimit un sicriu!” Stenograme-bombă despre cei mai răi interlopi din România

„Îți trimit un sicriu!” Stenograme-bombă despre cei mai răi interlopi din România
„Îți trimit un sicriu!” Stenograme-bombă despre cei mai răi interlopi din România

Un dosar de șantaj aflat pe rolul instanțelor ieșene scoate la suprafaţă stenograme incredibile în care apare în prim-plan temutul clan interlop Corduneanu.
Pe scurt, este vorba despre o femeie, al cărei fost iubit ajunsese la închisoare, dar care avea nevoie de ajutorul ei pe post de „factor poştal”.

La un moment dat, femeia s-a întrebat de unde vin banii trimişi din peniteniar şi a refuzat să mai facă diversele comisioane cerute de bărbat.

Atunci a început calvarul pentru ea. Deţinutului nu i-a venit să creadă că afacerile sale din spatele gratiilor pot fi puse în pericol de femeie în care îşi pusese toate speranţele şi a început s-o ameninţe cu moarte. Astfel, la un moment dat, aici se face trimitere şi la celebri interlopi ai Iaşiului.

Totul a ieșit la iveală după ce o femeie, E.M., a formulat o plângere împotriva fostului iubit, care ajunsese după gratii.
În urma cercetărilor efectuate, anchetatorii l-au trimis în judecată pe G.B. (31 de ani), cu antecedente penale, pentru șantaj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, procurorii l-au trimis în fața instanței pe C.C.B. (32 de ani), pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.Nu mai pot aștepta până duminică, târfelor! Vă pun sicriele în poartă și vă dau foc!

«Zdreanțo, ai s… Îți promit eu că duminică îți trimit o coroană, un sicriu și o lumânare! Duminică ți le pun la poartă! Consideră-te moartă pentru duminică noaptea! (…) Am terminat, gata! Dumnezeu să vă ierte! Amin!»

De asemenea, femeia a continuat să primească mesaje și după luna septembrie 2013:

«Îți promit că ne vedem! Am ajuns acasă, frumoaso! Respir aer curat. Am să te caut eu dacă nu mă cauți tu, iubirea mea! Prostuțo, te iubi, mamy meu! Jur că nu te voi lăsa să trăiești pentru nimica în lume!

Mi-ai făcut viața un calvar! Vorbim în câteva zile, când mă întorc din Italia! Atâta am avut să-ți mai zic! Credeai că nu mai ies de acolo… Uite că am ieșit! Următorul meu mandat ești tu! (…) Acuma te pup. Adio! Te uby, mami!»

În urma desfășurării procesului penal la prima instanță, Judecătoria Iași a dispus condamnarea lui G.B. la o pedeapsă rezultantă de un an, șase luni și 1.530 de zile de pușcărie, pentru șantaj în formă continuată și tulburarea ordinii și liniștii publice. La acestea, instanța a luat în calcul și un rest de pedeapsă neexecutat, dintr-un alt dosar.

De asemenea, C.C.B. a primit o pedeapsă de nouă luni de închisoare, cu amânare, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.
Sentința a fost contestată, iar acum dosarul se află pe rolul Curții de Apel Iași, urmând a fi reluat după încheierea stării de urgență

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *