Politica

Iubita lui Vlad Voiculescu a rămas fără serviciu

Vlad Voiculescu are serioase probleme după ce a fost dat afară din Guvern, dar nici iubita lui n-o duce prea bine. Laura Ștefănuț a fost concediată de Fundația Greenpeace CEE România și a contestat decizia în instanță.

Dosarul a fost înregistrat pe 16.03.2021 la Tribunalul București la Secţia a-VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale, notează b1.ro.

Ștefănuț a revenit în atenția publică în ziua demiterii lui Voiculescu. Ea a devenit ținta ironiilor cu o postare pe Facebook în care compara gestul demiterii cu sacrificarea lui Iisus Cristos.

„Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște. Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân”, a scris atunci Laura Ștefănuț pe Facebook.

La începutul anului trecut, Ștefănuț a anunțat că a ales să se prezinte drept „fostă jurnalistă” deoarece are o relație cu Vlad Voiculescu. Ea chiar a admis că a luat parte la discuții din PLUS privind o campanie electorală, a recomandat diverși experți și a contribuit la câteva subiecte. Practic, a făcut „consultanță”. Asta deși la momentul respectiv încă era ”jurnalistă”.

Citeste si...